Arama sonuçları: *

• Users: Atacaq
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Atacaq

Supplementlerin birlikte kullanımı sakıncalımı ?

hiçbir zararı olmaz dostum umarım istediğin fiziğe ulaşırsın
  2. Atacaq

Creatin yan etki yaptı

1 hafta 2 hafta gitmezsen vücut onarımla uğraşıcağı için 1 2 hafta sonra tekrar idmana gittiğinde kasların onarık ve dolu olacağı için ağırlıkların artması normaldir
  3. Atacaq

Creatin yan etki yaptı

inceledim dostum 2 3 aylık bir deneyim için ağırlıkların iyi ama şunu söyliyeyim sana ağırlıklarını artırmaya çalış ama şunu da unutma uykusuzluk eksik beslenme psikoloji bu tür etkenler idman performansını etkiliyebilir o yüzden bazı günler eski ağırlıklarını giremiyorsan moralini bozma bu...
  4. Atacaq

Creatin yan etki yaptı

dostum uykuya önem ver ki kasların onarılsın kreatin kullananırsan bu onarımı protein sentezleriyel destekler ve onarımın hızlanır + olarakdan kreatin kullanımında kasların içine su çekildiği için performans açısından daha iyi olursun
  5. Atacaq

Creatin yan etki yaptı

peki ağrı kas ağrısı mı yoksa başka bir ağrı mı ? 1710452640 Kreatin alerjisinin belirtileri genellikle kaşıntı, kızarıklık, kurdeşen veya nefes alma zorluğu gibi tipik alerjik reaksiyon semptomlarıdır arkadaşın büyük ihtimalle kas ağrısı var ya da psikolojik de olabilir sarms kullandığım zaman...
  6. Atacaq

18 yaş altı eczaneden uyku ilacı alabilir mi?

bence uyku ilaçlarına bulaşma onun yerine melatonin gibi takviyeler alıp uyku düzenini düzenli bir hale getirebilirsin
  7. Atacaq

Supplementlerin birlikte kullanımı sakıncalımı ?

herhangi bir sorun yaşamazsın zaten bunlar ilaç değil takviye o yüzden herhangi bir problem yaşamazsın şahsi düşüncem burneri idmandan önce içmen olur
  8. Atacaq

Günde ne kadar yemeliyim? (kilo almam gerekiyor)

https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/
  9. Atacaq

Kilolu muyum acaba ??

dostum boy kilo endeksi yaptığımda kilon ideal çıktı
  10. Atacaq

Kilolu muyum acaba ??

kaç yaşındasın
Top Bottom