O ne alaka hocam anabolik kullanmiyotum yaKnk kuşun da ötmez ilk zamanlarda çok şey yapma
He iyi bari bazı manyaklar ikisini falan karıştırıyor sıkıntı yaşıyorlar sonraO ne alaka hocam anabolik kullanmiyotum ya
peki ağrı kas ağrısı mı yoksa başka bir ağrı mı ?Iyi haber gecti fakat simdi butun vucudum agriyor
Kreatin alerjisinin belirtileri genellikle kaşıntı, kızarıklık, kurdeşen veya nefes alma zorluğu gibi tipik alerjik reaksiyon semptomlarıdır arkadaşın büyük ihtimalle kas ağrısı var ya da psikolojik de olabilir sarms kullandığım zaman sırtıma ağrılar giriyordu testlerim normaldi doktor psikolojik dedi ağrınalakası yok yazanlar belki adama alerji yaptı bünyesi kaldırmadı? içme bidaha bence sana yaramıyor demekki.
Kas agrisipeki ağrı kas ağrısı mı yoksa başka bir ağrı mı ?
ne kadar oldu spora başlayalıDün supplementler comdan creatin almıstım ve dün 5gr creatin aldım ve fazlasıyla su içtim ama sabah uyandığımda kaslarım yırtılacak gibi hissediyorum 3 gundur antremana dahi gitmedim ve dun hicbirseyim yoktu bu normalmi
Alerjik olsa muhtemelen böbreklerine çok fazla vururdu ayrıca vücudumuza zaten creatini biz et süt balık gibi ürünlerden alıyoruz ancak takviyeye kıyasla çok düşük bi miktarda giriyor bünyemizealakası yok yazanlar belki adama alerji yaptı bünyesi kaldırmadı? içme bidaha bence sana yaramıyor demekki.
2.5 3 ay oldune kadar oldu spora başlayalı
dostum uykuya önem ver ki kasların onarılsın kreatin kullananırsan bu onarımı protein sentezleriyel destekler ve onarımın hızlanır + olarakdan kreatin kullanımında kasların içine su çekildiği için performans açısından daha iyi olursunKas agrisi
tabii ki hepsine dikkat ediyorum ama gelismem sizce nasıl 3 ay için benim actigim konulara bakabiliyorsaniz son actigim konuda yaziyor hepsi rica etsem bakabilirmisinizdostum uykuya önem ver ki kasların onarılsın kreatin kullananırsan bu onarımı protein sentezleriyel destekler ve onarımın hızlanır + olarakdan kreatin kullanımında kasların içine su çekildiği için performans açısından daha iyi olursun
inceledim dostum 2 3 aylık bir deneyim için ağırlıkların iyi ama şunu söyliyeyim sana ağırlıklarını artırmaya çalış ama şunu da unutma uykusuzluk eksik beslenme psikoloji bu tür etkenler idman performansını etkiliyebilir o yüzden bazı günler eski ağırlıklarını giremiyorsan moralini bozma bu sporun en güzel yanı bu emeğinin karşılığını alıyorsun moral bozmadan hedeflerine doğru emin adımlarla ilerletabii ki hepsine dikkat ediyorum ama gelismem sizce nasıl 3 ay için benim actigim konulara bakabiliyorsaniz son actigim konuda yaziyor hepsi rica etsem bakabilirmisiniz