Neler Yeni

Creatin yan etki yaptı

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Dün supplementler comdan creatin almıstım ve dün 5gr creatin aldım ve fazlasıyla su içtim ama sabah uyandığımda kaslarım yırtılacak gibi hissediyorum 3 gundur antremana dahi gitmedim ve dun hicbirseyim yoktu bu normalmi
Alakası yok.

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda gül
inceledim dostum 2 3 aylık bir deneyim için ağırlıkların iyi ama şunu söyliyeyim sana ağırlıklarını artırmaya çalış ama şunu da unutma uykusuzluk eksik beslenme psikoloji bu tür etkenler idman performansını etkiliyebilir o yüzden bazı günler eski ağırlıklarını giremiyorsan moralini bozma bu sporun en güzel yanı bu emeğinin karşılığını alıyorsun moral bozmadan hedeflerine doğru emin adımlarla ilerle
Vallahi idmana gitmedigim ara verdigim zamanlarda kilolarım artıyor anlam veremedim birde ben full body caliaiyorum bolgesele gecince daha iyi olacak insallah

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ayrıca kreatin zaten hemen depolanan bir şey değil. 2-3 hafta arasında dolum süresi var, yaşadığın durum kreatinle alakasız.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
Vallahi idmana gitmedigim ara verdigim zamanlarda kilolarım artıyor anlam veremedim birde ben full body caliaiyorum bolgesele gecince daha iyi olacak insallah
1 hafta 2 hafta gitmezsen vücut onarımla uğraşıcağı için 1 2 hafta sonra tekrar idmana gittiğinde kasların onarık ve dolu olacağı için ağırlıkların artması normaldir

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Neden şaşırdınız hocam anlamadım
yukarda şimdi okudum çok yürümekten demişin ama alakası var mı acaba bende ilk spora başlar başlamaz her tozu kullanmaya başladım ama.

Top Bottom