Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Dolgulu dişim ağrıyor

Bende de ağrıyordu sonra geçti. Çok fazla dişimedolgu yaptırmıştım eskiden. Eğer ağrısı geçerse sorun etme tabii ki diş sağlığını da korumaya devam et bu süreçte . Eğer ağrısı geçmezse yeniden diş hekimine başvur.
  2. DonanımFikir

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Helal olsun sağlık her şeyden önemli. Ayrıca kendini başka uğraşlarla oyalarsan eskisi gibi istek hissetmezsin.
  3. DonanımFikir

.

Dayına vb. mi çektin. Ailene göre baya uzunsun. O yüzden merak ettim. Sağlığına mutlaka dikkat et. Sporu yap basketbol gibi. Sağlıklı beslen protein ve kemik gelişimi faydalı besinlere ağırlık ver. Eğer endamını daha da iyileştirmek istiyorsan da kas vb. de geliştirebilirsin.
  4. DonanımFikir

Kahvaltı için 750 kalori fazla mı?

Kalori bence iadeal ama Bu kadar tatlı türü yüklemesi kahvaltı için önermem daha çok doyurucu ve hafif besinlere yönelmeye çalış. Bal ve fıstık ezmesi yerine yumurta, hindi füme vb. olabilir.
  5. DonanımFikir

Bir uykudan alınabilecek en iyi verim nasıl alınır?

Bende de var malesef, şuan yine uyku bastı. Akşam 11 Gibi yatıyorum sabah 6 7 gibi kalkıyorum ona rağmen malesef bu durum oluyor. Kendinde uyku konusunda dengeyi oturursan bence işe yarar, ayrıca iş yorgunluğunda üstünde ise erken uyumak verimi her türlü arttırır.
  6. DonanımFikir

10 Saniyede bir makattan gaz çıkışı

Yediğin şey vb. mi seni etkiledi? Halen devam ediyorsa gerçekten hastaneye gitmeni öneririm.
  7. DonanımFikir

Boy uzamasından dolayı doktor rehberi

Bende muhtemelen alası vardır, benim tiroidlerde eskiden tahlil yaptırmıştım. Normalden farklı değerdeydi. 1712649778 Çok sağolasın, güncellemeyi bekliyoruz, konunun takipçisiyim. Benim de boyum uzamıyor uzun süredir, alakası olabilir belki.
  8. DonanımFikir

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Ap Aşırı kıllı olmadığın için pek sırıtmıyor bence dert etmene değmez. Ayrıca çok uzun sürmez tekrar uzaması, sorun etme derim.
  9. DonanımFikir

17 yaş 170 boy normal mi

Gayet iyi bence. Kaliteli beslen sporunu yap, genetik faktörlerler de çok etkili tabii ki.
  10. DonanımFikir

16 yaşında 1.65 boyundaki birisi 1.70 olabilir mi?

1.70 i bence geçersin.Sağlığına daha cok dikkat edersen daha da fayda sağlayabilir büyüme hormonunun sağlıklı artışı için.
  11. DonanımFikir

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Nasıl Boyum Uzar. Biraz ihtiyaç var. Genetik vb. dışında, orasını ben de biliyorum.... Yetişkin birisiyim, ne kadar uzar ortalama vb.? Boy atma bu arada bende fazla olmadı, sivilce çoğalmadı vb.
  12. DonanımFikir

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

Bende de oluyordu. Alışman gerekli. Bazen ben de yarısını kırıp içiyorum mideye daha kolay gitsin diye. Tadı kötü değilse öyle de yapabilirsin zaten denemişsin.
  13. DonanımFikir

Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

Psikolojik olarak çok baskı hissetmeden bitir. Bir gün o işini yaptığın zamanda onu yapmak yerine çok farklı şeyler yap hatırlamayacak derecede olsun ama. Mesela arkadaşlarla gezersin para harcarsın vb. beynini meşgul etsin yeterki.
  14. DonanımFikir

Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

Yapman Gereken: Haz duyduğun şeyden kurtulmak lazım, eğer vücut fonksiyonu olarak bu işi yapmaya alışmış isen de daha çok seyrek periyotlar halinde azaltarak devam et. Bir anda tamamen kurtulmak zor.
  15. DonanımFikir

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Gayet iyi , 1.80 e kadar uzarsan da iyi. Olabilir fiziksel büyüme 17 den sonra da devam ediyor zaten.
  16. DonanımFikir

15 yaşında boy uzar mı ?

Boyuna bence şükret derim. Yaşına göre çok uzunsun 180 cm boy üstü zaten yeterli ki , sağlığına önem verirsen daha da gelişebilirsin bence.
  17. DonanımFikir

Psikolojik olarak kötü hissediyorum

Kafeinle alakası varmıdır sence?
  18. DonanımFikir

Düzenli uyku neden önemlidir?

Eğer önceden düzensiz uykun varsa psikolojik ve bedensel olarak zorlayabilir, ama alıştığı zaman etkisi azalır. Bendede öyle oluyordu.
  19. DonanımFikir

Ayağıma paslı raptiye girdi bir sıkıntı çıkarırımı ?

Genelde 8.sınıfta olunuyor tetanoz eğer okulda yaptırdıysan, hatırlamaya çalış, yaptırmamışlarsa da yaptırabilirsin garantiye almak için işi.
  20. DonanımFikir

18 yaşındayım boyum daha uzar mı?

Ben de pek uzun değilim. Genetik ve yaşamındaki faktörler etkili oluyor.
Top Bottom