Neler Yeni

Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya

Çok ciddi bağımlılığım var günde 3-4 saatimi meni akıtmadan mastürbasyona ayırıyorum. 25 yaşındayım vücudum çok ciddi sorunlar içerisinde saçlarım beyazlıyor, dökülüyor, tenimin rengi soluyor, yüzüm yaşlanıyor yüz cildim sanki yanmış gibi oluyor, gözlerimin etrafı siyahlaşıyor yaralar oluyor, göz kapaklarım gözümü açamayacağım kadar şişiyor, burun derimin içerisi yağ dolup şişiyor, tüm eklemlerim sürekli çatırdıyor. Kendi kendime bırakmayı yıllardır deniyorum şimdiye kadar en uzun 2 yıl önce 2 hafta kadar yapmadan durabildim oda ramazan ayı idi 2 haftada gençleşip kendi yaşıma dönmüştüm çok iyi hatırlıyorum şuan beni gören herkes 40 yaşında sanıyor, lütfen bana bir çıkar yol söyleyin asla kendi kendime bırakamayacağımı anladım her bırakmayı denediğimde 1 hafta boyun gece uykumdan uyanıp istemsizce mecburmuş gibi mastürbasyon yaptım onun için Psikolog gibi bana tavsiye vererek bırakmamı sağlamaya çalışacak öneriler yapmayın lütfen benim iradem dışında bırakmamı sağlayacak yöntemler önerin lütfen.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Spora başla tavsiyem bir spor salonunda orda arkadaş edin oraya tutun haftada olabildiğinde en az 4 gün gitmeye çalış imkanın varsa evde bile yapsan insana iyi geliyor kafayı resetliyor bir nebze yardımı dokunur diye düşünüyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Çok ciddi bağımlılığım var günde 3-4 saatimi meni akıtmadan mastürbasyona ayırıyorum. 25 yaşındayım vücudum çok ciddi sorunlar içerisinde saçlarım beyazlıyor, dökülüyor, tenimin rengi soluyor, yüzüm yaşlanıyor yüz cildim sanki yanmış gibi oluyor, gözlerimin etrafı siyahlaşıyor yaralar oluyor, göz kapaklarım gözümü açamayacağım kadar şişiyor, burun derimin içerisi yağ dolup şişiyor, tüm eklemlerim sürekli çatırdıyor. Kendi kendime bırakmayı yıllardır deniyorum şimdiye kadar en uzun 2 yıl önce 2 hafta kadar yapmadan durabildim oda ramazan ayı idi 2 haftada gençleşip kendi yaşıma dönmüştüm çok iyi hatırlıyorum şuan beni gören herkes 40 yaşında sanıyor, lütfen bana bir çıkar yol söyleyin asla kendi kendime bırakamayacağımı anladım her bırakmayı denediğimde 1 hafta boyun gece uykumdan uyanıp istemsizce mecburmuş gibi mastürbasyon yaptım onun için Psikolog gibi bana tavsiye vererek bırakmamı sağlamaya çalışacak öneriler yapmayın lütfen benim iradem dışında bırakmamı sağlayacak yöntemler önerin lütfen.

Yapman Gereken:
Haz duyduğun şeyden kurtulmak lazım, eğer vücut fonksiyonu olarak bu işi yapmaya alışmış isen de daha çok seyrek periyotlar halinde azaltarak devam et. Bir anda tamamen kurtulmak zor.

Ekler

• 1681766557358.png
    1681766557358.png
    20.7 KB · Hit: 179

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
düzenli bir seks hayatına sahip olursan sorun çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapman Gereken:
Haz duyduğun şeyden kurtulmak lazım, eğer vücut fonksiyonu olarak bu işi yapmaya alışmış isen de daha çok seyrek periyotlar halinde azaltarak devam et. Bir anda tamamen kurtulmak zor.
dostum bu azaltmış halim şuan çalışıyorum bana uykudan ve çalışmadan kalan zaman 4 saat önceden 7-8 saat yapıyordum, artık neredeyse geri dönülmez noktada olduğumu hissdiyorum tek seferde bırakmam lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Spora yazıl düzenli bir programın olsun aklından çıkacaktır zamanla kontrol altına alırsın

arturo

80+ Silver

Hocam biraz inanç meselesi islamiyeti öğrenmek bence en etkili çözüm.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
dostum bu azaltmış halim şuan çalışıyorum bana uykudan ve çalışmadan kalan zaman 4 saat önceden 7-8 saat yapıyordum, artık neredeyse geri dönülmez noktada olduğumu hissdiyorum tek seferde bırakmam lazım
Psikolojik olarak çok baskı hissetmeden bitir.
Bir gün o işini yaptığın zamanda onu yapmak yerine çok farklı şeyler yap hatırlamayacak derecede olsun ama.
Mesela arkadaşlarla gezersin para harcarsın vb. beynini meşgul etsin yeterki.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kardeş sen kendini düzene sokmalısın önce. Disiplinli olmayı öğrenmelisin. Spor yapmalısın, normal yemek yemelisin günde 3 kez kıvamında.

Biz yapmadık mı sanıyorsun? Sen pisikolojik olarak kendini çökertiyorsun.

milenix

80+ Gold
Yapacak aktivilerin olsun boş durma. Kendini tut libidon yükselince. Tamamen bırakman imkansıza yakın. İstek hep olur. Sadece azaltman yeterli. Haftada 2'ye kadar düşmeye çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom