Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Günde yersem en fazla 2 gün öğün yiyorum. Genelde sadece akşam yemek yiyorum. Bu ay bitmeden gene bir doktora gidecem.
  2. Emre Zengin

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Hap'ı da kullandım, iğnesini de kullandım değerlerim gene düştü. Şuan gene yaptırsam büyük ihtimalle 140 seviyesinde çıkacaktır.
  3. Emre Zengin

Kan tahlili için randevu nasıl alınır?

Yok. Klasik 2 tüp alıyorlar diye biliyorum zaten.
  4. Emre Zengin

Kan tahlili için randevu nasıl alınır?

Sabah 8 gibi sağlık ocağına git. 8.30'da doktor çağırır. Oradan kan testine yönlendirir. Bizim burada öyle oluyor. 9'a falan bırakma ama belli bir zaman aralığı var.
  5. Emre Zengin

Günde kaç lt su içilmeli kaç lt içiyorsunuz

Serada çalıştığım için günde en az 5 Litre içiyorum.
  6. Emre Zengin

Devlet hastanesi MR Sonucu kaç güne çıkar ?

Başta onların sistemlerine düşüp sonra sana düşüyor diye biliyorum yarın bir git istersen.
  7. Emre Zengin

Devlet hastanesi MR Sonucu kaç güne çıkar ?

E-Nabız'a düşer hocam. Ara da sırada oradan kontrol et. Düştüğünü görürsen git hastaneye.
  8. Emre Zengin

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Allah rahmet eylesin hocam.
  9. Emre Zengin

Yıllardır aynı gözlüğü kullandım

Gözlük çapraz olarak yanaklarının tam üstünde olacak. Ondan sonra televizyon açıkken test et.
  10. Emre Zengin

Yıllardır aynı gözlüğü kullandım

Gözlüğün takılı iken gözlüğü aynı hizada az bir şey aşağı indir eğer epey netleşme olursa artmıştır. Ben 8 senedir miyopum.
  11. Emre Zengin

Şu Sıralar Viral Ateşli Hastalık

Bizde domuz gribi mi dersin korona mı dersin hepsi var. Geçen hafta bizim sınıfta devamsızlık 11 kişiydi. Toplamda 35 kişiyiz.
  12. Emre Zengin

herkes bir anda hasta olmaya başladı

Hocam geçen pazar akşam saatlerinde bir anda boğazımda kaşınma oldu. Salı günü boğazımda acıma oldu ve sanki kulaklara böyle iltihap vuruyormuş oldu. Çarşamba günü sesim gitmişti, durmadan balgamlı öksürük geliyordu ve çarşamba, perşembe, cuma okula gidemedim epey rahatsızlandım. Sonra ateşim...
  13. Emre Zengin

İshale ne iyi gelir {ACİL}

Bugün kardeşimde rahatsızdı. Kola iç, leblebi ye.
  14. Emre Zengin

Sivrisinek sokmasına ne iyi gelir?

Bizimkiler limonlu kolonya kullanıyor.
  15. Emre Zengin

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Ben halen ilk dozdayım. Arkadaşım vuruldu fakat ona bir şey olmadı. (Yaşlar 17)
  16. Emre Zengin

Su Arıtıcısı Önerebilir Misiniz?

Arkadaşlar İhlas Cebilon Aura Silver su arıtma cihazını aldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  17. Emre Zengin

Biz 6.katta oturuyoruz hidrofor sistemi var. Pompasız iyi diyorsanız öyle bağlattırırız. Pompa ücreti size zamanında ne kadar çıkarmışlardı?
  18. Emre Zengin

Su faturasına fazla etkisi oldu mu? Bir de pompası yokmuş herhalde.
  19. Emre Zengin

1900 TL bir tık fazla geldi.
  20. Emre Zengin

Merhaba arkadaşlar eve su arıtıcısı alacağız. 1500 TL'ye kadar su arıtıcısı önerebilir misiniz?
Top Bottom