Neler Yeni

Şu Sıralar Viral Ateşli Hastalık

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
Adını koyamadığım ateşli, ağır geçirilen bir hastalık dolaşıyor okulumuzda, öğrencilerde devamsızlık durumu artmaya başladı. Sizlerin okulunda durum nedir?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Adını koyamadığım ateşli, ağır geçirilen bir hastalık dolaşıyor okulumuzda, öğrencilerde devamsızlık durumu artmaya başladı. Sizlerin okulunda durum nedir?
Bizde domuz gribi mi dersin korona mı dersin hepsi var. Geçen hafta bizim sınıfta devamsızlık 11 kişiydi. Toplamda 35 kişiyiz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam ve Kızı hastaymıs. Bende 1 hafta önce hastalandım ama yarında gitmeyeceğim tam toparlıyamadım.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Benim iş yerimde ve tüm çevrede bile öyle herkes aynı şekilde bende kaptım Allahtan bünye sağlam 37.4 ü geçmedi ateş az sarstı sadece

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Bizim okulda henüz böyle bir duyum almadım. Umarım kısa sürede çözülür.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bizim okulda birkaç kişi domuz gribi oldu bulaşmadan geliyor birisi getiriyor bulaşıyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 2 ay önce geçirdim. Koronadan daha beter bir hastalık çok dikkat edin. 2 hafta kendime gelemedim. Üstüne 2 aydır hala geçmeyen öksürüğüm var. Çevremdeki çoğu olan kişide de aynı şekilde öksürük geçmedi.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Sabahtan beridir ateş, mide bulantısı ve bogaz ağrısı semptomları var bende. Yarın sabah işe gidecek olmak ekstra can sıkıcı. Kapalı alanda maskeyi ihmal etmeyin.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Bizde domuz gribi mi dersin korona mı dersin hepsi var. Geçen hafta bizim sınıfta devamsızlık 11 kişiydi. Toplamda 35 kişiyiz.
bizim okulda da hem hocalar hem öğrencilerde o tarz bir şey vardı 5 hoca mı ne gelmemişti 1 hafta

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Ablam domuz gribi geçirdi. Komşu hem domuz hem normal grip. Artık kokteyl gibi hasta olabiliyoruz hani karantina yok ama mix hastalanma yeni trend oldu.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
Yaklaşık 2 ay önce geçirdim. Koronadan daha beter bir hastalık çok dikkat edin. 2 hafta kendime gelemedim. Üstüne 2 aydır hala geçmeyen öksürüğüm var. Çevremdeki çoğu olan kişide de aynı şekilde öksürük geçmedi.
Sabahtan beridir ateş, mide bulantısı ve bogaz ağrısı semptomları var bende. Yarın sabah işe gidecek olmak ekstra can sıkıcı. Kapalı alanda maskeyi ihmal etmeyin.
Yaklaşık 12 gündür aynı belirtiler ile ağır bir hastalık süreci geçiriyorum. Gece uyku bölecek derecede.

Hasan344

80+ Gold
Bizim okulda da herkes hasta hocaların bazıları domuz gribi olmuş.

Top Bottom