Bizde domuz gribi mi dersin korona mı dersin hepsi var. Geçen hafta bizim sınıfta devamsızlık 11 kişiydi. Toplamda 35 kişiyiz.Adını koyamadığım ateşli, ağır geçirilen bir hastalık dolaşıyor okulumuzda, öğrencilerde devamsızlık durumu artmaya başladı. Sizlerin okulunda durum nedir?
Hocam ve Kızı hastaymıs. Bende 1 hafta önce hastalandım ama yarında gitmeyeceğim tam toparlıyamadım.Adını koyamadığım ateşli, ağır geçirilen bir hastalık dolaşıyor okulumuzda, öğrencilerde devamsızlık durumu artmaya başladı. Sizlerin okulunda durum nedir?
Hocam ve Kızı hastaymıs. Bende 1 hafta önce hastalandım ama yarında gitmeyeceğim tam toparlıyamadım.
Geçmiş olsun.Benim iş yerimde ve tüm çevrede bile öyle herkes aynı şekilde bende kaptım Allahtan bünye sağlam 37.4 ü geçmedi ateş az sarstı sadece
bizim okulda da hem hocalar hem öğrencilerde o tarz bir şey vardı 5 hoca mı ne gelmemişti 1 haftaBizde domuz gribi mi dersin korona mı dersin hepsi var. Geçen hafta bizim sınıfta devamsızlık 11 kişiydi. Toplamda 35 kişiyiz.
Ablam domuz gribi geçirdi. Komşu hem domuz hem normal grip. Artık kokteyl gibi hasta olabiliyoruz hani karantina yok ama mix hastalanma yeni trend oldu.Adını koyamadığım ateşli, ağır geçirilen bir hastalık dolaşıyor okulumuzda, öğrencilerde devamsızlık durumu artmaya başladı. Sizlerin okulunda durum nedir?
Yaklaşık 2 ay önce geçirdim. Koronadan daha beter bir hastalık çok dikkat edin. 2 hafta kendime gelemedim. Üstüne 2 aydır hala geçmeyen öksürüğüm var. Çevremdeki çoğu olan kişide de aynı şekilde öksürük geçmedi.
Yaklaşık 12 gündür aynı belirtiler ile ağır bir hastalık süreci geçiriyorum. Gece uyku bölecek derecede.Sabahtan beridir ateş, mide bulantısı ve bogaz ağrısı semptomları var bende. Yarın sabah işe gidecek olmak ekstra can sıkıcı. Kapalı alanda maskeyi ihmal etmeyin.