Caelius
80+ Silver
Hocam titresim nasi bisey oluyo hani daha once almadigim icin elime bilmiyorum boyle bildiginiz direk elimde kol mu titriyo nasi oluyoEvet var
Hocam titresim nasi bisey oluyo hani daha once almadigim icin elime bilmiyorum boyle bildiginiz direk elimde kol mu titriyo nasi oluyoEvet var
Evet. Oyunun size hissettirmek istediği bölge veya tüm titreşimler Gamepadin içersindeki motorlar sayesinde size hissettiriyor. Örneğin araba ile bozuk yoldan gittiğinizi hissediyorsunuz.Hocam titresim nasi bisey oluyo hani daha once almadigim icin elime bilmiyorum boyle bildiginiz direk elimde kol mu titriyo nasi oluyo
Vay be tesekkurler acikladiginiz icin.Evet. Oyunun size hissettirmek istediği bölge veya tüm titreşimler Gamepadin içersindeki motorlar sayesinde size hissettiriyor. Örneğin araba ile bozuk yoldan gittiğinizi hissediyorsunuz.
teşekkürler peki aralarında ciddi derecede fark varmıSeries X daha güçlü.
Evet, arkadaşımızın da dediği gibi var.teşekkürler peki aralarında ciddi derecede fark varmı
Series X in fiyatı ve sunduklarına oranla Series S kesinlikle biraz daha güçlü bir GPU ile gelmeliydi.
SX in GPU ortalama 3 katı daha güçlü, kullanılabilir SSD alanı 2 katından daha fazla (802/364GB) ve ram de neredeyse 2 katına yakın (16GB/10GB) yani iki konsol arasında uçurum seviyede donanım farkı var. Tamam SS yarı yarıya daha ucuz ama donanım olarak kaybettiklerin de %200-300 seviyesinde olunca yarı yarıya ucuz olmasının bir anlamı kalmıyor.
Daha iyi açıklamak için;
6700XT + 800GB SSD + 16GB ram = 10400 TL
5500XT + 364GB SSD + 10GB ram = 5100 TL
İşte biri SX diğeri SS arada ki fark bu kadar net. O yüzden kampanyada 2999 TL ye alabildiğim zaman bile almadım bu cihazı.
Not: bunlar konsol, içinde ki donanımın bir önemi yok falan diyecekler lütfen gitsin kumda oynasın
Arada tam 3 kat grafik kapasitesi farkı var. Biri 1080P odaklı biri 4K odaklı bir cihaz. Ek olarak biri 500GB biri 1TB hafızaya sahip. Yani baya fark var.teşekkürler peki aralarında ciddi derecede fark varmı
Haklısınız. PC günümüzde bana göre şart.benim tercihim pcdir konsolları daha mantıklı buluyorum ama konsollarda pcde ki kadar özgür değilsin sanki kısıtlanmış gibi hissediyorum o yüzden hep uzak durdum hiç kullanmadım dışardan gördüğüm kadarı ile öyle
tepkimArada tam 3 kat grafik kapasitesi farkı var. Biri 1080P odaklı biri 4K odaklı bir cihaz. Ek olarak biri 500GB biri 1TB hafızaya sahip. Yani baya fark var.
evet öyle maalesefHaklısınız. PC günümüzde bana göre şart.