Eczaneden krem alabilirsin idaretende soğuk su ardından buz koyarsan kaşınmaztatilden döndüm ayağımın heryeri kasınıyor.
Ne iyi gelir buna?
Muz kabuğu iyi gelir sokan yerlere üstüne sürt veya olmaz diyorsan eczanede vardır bunla ilgili ilaçlar vardır. Ama bir şey olmaz bence ben köyde yaşıyom hergün ısırıyolar ama 2 3 saat sonra geçiyor.tatilden döndüm ayağımın heryeri kasınıyor.
Ne iyi gelir buna?
Valla dayanıyodum kaşınmasın diye saatlerce kasımadım tutamadım kendimi çok kaşıdm az önce.Eczaneden krem alabilirsin idaretende soğuk su ardından buz koyarsan kaşınmaz
Eczaneye şuan gidemem hocam ev deki çözümler tercihim.Muz kabuğu iyi gelir sokan yerlere üstüne sürt veya olmaz diyorsan eczanede vardır bunla ilgili ilaçlar vardır. Ama bir şey olmaz bence ben köyde yaşıyom hergün ısırıyolar ama 2 3 saat sonra geçiyor.
Bizimkiler limonlu kolonya kullanıyor.tatilden döndüm ayağımın heryeri kasınıyor.
Ne iyi gelir buna?
limon kolonyası deneValla dayanıyodum kaşınmasın diye saatlerce kasımadım tutamadım kendimi çok kaşıdm az önce.
Şimdi de çok daha fazla kaşınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eczaneye şuan gidemem hocam ev deki çözümler tercihim.
Valla nasıl bir sivrisinekse dünden beri kaşınıyor
limon kolonyası dene
Bizimkiler limonlu kolonya kullanıyor.
Saolun hocam deneyeceğim.Ben genelde limon kolonyası kullanıyorum. Sürdükten 4 5 dakika sonra şiddetli hissettiğim kaşınma geçiyor bende.
geçmezse alternatifleri dene,daha önce önerilen soğuk su,buzu veya kremi kastediyorumSaolun hocam deneyeceğim.
Başka bir şey yapmalımıyım?
Valla geçsin diye kaşımadım uzun süre.geçmezse alternatifleri dene
bide sabırlı olman gerecek biraz
Kaşıma yeter, limon kolonyasını dök bol dökmene gerek yok azıcık döküp ısırığın üzerinde elinle yaydırsan yeter. Fazla ovalama ısırıktaki sineğin bıraktığı mikrop tarzı şeyler kaşıntıya sebep olduğu için daha çok kaşıntıya sebep olur. Kolonyayı dök bekle 3 5 dakikaya azalır kaşıntın.Saolun hocam deneyeceğim.
Başka bir şey yapmalımıyım?
kolonyayı dökünce biraz dayanValla geçsin diye kaşımadım uzun süre.
Az önce dayanamadım ve cok daha kotu oldu
Yok yara açmadım ancak baya şişti.kolonyayı dökünce biraz dayan
biraz yanacak kaşıyıp yara açtıysan
Hocam valla ben hayatım boyunca bol bol döktümKaşıma yeter, limon kolonyasını dök bol dökmene gerek yok azıcık döküp ısırığın üzerinde elinle yaydırsan yeter. Fazla ovalama ısırıktaki sineğin bıraktığı mikrop tarzı şeyler kaşıntıya sebep olduğu için daha çok kaşıntıya sebep olur. Kolonyayı dök bekle 3 5 dakikaya azalır kaşıntın.