Arama sonuçları: *

• Users: Ensar
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ensar

çok mu kilo aldım ne yapmalıyım? Spora başlamalıyım mıyım?

Diyet ve spora bir başlasam gerisi gelecekte ne zaman başlayacağımı bilmiyorum, hep erteliyorum. Aslında her şeyi erteliyorum. 🙁 İstersek veririz ya, ne kadar zor olabilir ki? Bu arada kilonu nereden bileyim, tartı değilim ki? 😅
  2. Ensar

çok mu kilo aldım ne yapmalıyım? Spora başlamalıyım mıyım?

Ben de çok kilo aldım. Neredeyse 90 kilo oldum, karnımın alt kısmı top gibi yuvarlak oldu. 😅 Bir yerden başlamak gerekiyor ama açıkçası üşeniyorum.
  3. Ensar

Lens batma ve bulanıklık sorunu

Konuyu açtığımdan beri bu ilk aldığım lensi alacağım ama bu ara pek dışarı çıkmıyorum ve çalışmıyorum diye almadım. Geçen fiyatını sordum, fiyatlar çok yükselmiş. Olsun, yazılanları okuyorum. Sizin yorumunuzu görmemişim, çok geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. 🙁🙏
  4. Ensar

Lazer göz ameliyatı için hastane önerisi

Cidden olacağım. Göz numaram bir süredir ilerlemiyor. Önümüzdeki sene yaptırmayı düşünüyorum. Bir yakınım Dünya Göz Hastanesi'ni önerdi ama o farklı bir sebepten operasyon olmuş, yani lazer ameliyatla alakası yok. Bu yüzden İstanbul'da lazer göz ameliyatı olan varsa; nerede oldu, sonradan...
  5. Ensar

Ters olmadığına eminim. Hatta acaba ters mi diye şüphe ettim iki türlü de taktım. Zaten 3 farklı lens denedim. Üçünde de sorun yaşadım. Lens solüsyonunu değiştim, daha önce (Elegance Comfort kullanırken) Biotrue kullanıyordum, Acuvue Revitalens'e geçtim.
  6. Ensar

Hayır hocam ters takmıyorum. Elegance Comfort lensi yaklaşık 6 ay kullandım. İlk aldığım lensin BC değeri 8.6'ydı, son gittiğim doktor 8.9 yazdı. Alabildiğin kadar büyük al dedi. Ben de o yüzden tereddüt ediyorum, acaba göz çapı değişir mi?
  7. Ensar

Lazer göz ameliyatı için hastane önerisi

2.5 numara miyop var. İstanbul'da lazer göz ameliyatı için hastane önerir misiniz?
  8. Ensar

Şimdiye kadar Elegance Comfort, Biofinity, Air Optix Plus HydraGlyde ve Biomedics 55 kullandım. En rahat ettiğim ve uzun kullandığım Elegance Comfort lensti. Ama uzun saatler kullanıyordum ve gün sonuna doğru biraz kuruluk oluyordu. Sonra Biofinity, Air Optix Plus HydraGlyde ve en son doktorum...
  9. Ensar

Okullar Yıl Sonuna Kadar Online

Bilmiyorum. Ama okullar açılmadığına göre aynı ortamda bir sınıfın sınav olma riskini göze almazlar diye düşünüyorum..
  10. Ensar

Okullar Yıl Sonuna Kadar Online

Yıl sonuna kadar sınav derdi yok.. 😌😀😃
Top Bottom