Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

15 yaş aşı olma durumu

Hayır 15'e girmiş oluyor 16'dan gün alıyorsun? Ben de 2006 Mart'lıyım ben niye 16 değilim? Temmuz'culara kıyak mı geçildi?
  2. Erdem Salih Taşcı

15 yaş aşı olma durumu

2006'lı olup nasıl 16 oldun? 15'e yeni girmiş oluyorsun.
  3. Erdem Salih Taşcı

HERŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKIYORUM

Onların dedikleri şeyin aslında hiçbir değeri olmayan laflar olduğunu öğrenebilmen lazım. Lan banane zaten önemli bir şey de değil demeyi öğren, amaan dese ne olacak demese ne olacak? Değiştiren hiçbir şey yok. Eğer sana şaka amaçlı demişse sen neden takıyorsun ki bunu? Bu soruyu kendine sor...
  4. Erdem Salih Taşcı

Hızlı ve sağlıklı kilo nasıl verebilirim

Kesinlikle önerim bu. Spora başla ve aburcubur yemeyi falan bırak. Spor yapamıyorsan bile en azından yürüyüşe çık yasak falan yok nasıl olsa.
  5. Erdem Salih Taşcı

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

Zamanında canlı sümüklü böcek yemiş olan ben: o da bir şey mi :cool::cool:
  6. Erdem Salih Taşcı

Nasıl kilo alabilirim

Boyun kısa olduğundan kilonun da az olması o kadar da anormal değil. Yanlış anlama ama ben de 4.sınıfta iken o boylarda o kilodaydım yanlış hatırlamıyorsam.
  7. Erdem Salih Taşcı

Forumda Koronavirüs Gerçeği

Ben korona geçirdim. Ve gerçekten eskiye göre maske ve mesafeme gerçekten çok dikkat ettim. Zira 1.sini atlattık, 2.sini şansa bırakmayalım diye. Ama yok daha geçen otobüste adam maskesi açık şekilde telefonla konuşuyor ya. Neymiş, bunalıyormuş. E biz sanki keyfiyen takıyoruz maskemizi hava...
  8. Erdem Salih Taşcı

Nasıl Kas Yaparım yardımcı olur musunuz

Yaptığın spora göre. Eğer çok ağırlık çalışırsen evet. Fakat daha çok boy uzatıcak egzersisler yaparsan boy uzaman durmaz.
  9. Erdem Salih Taşcı

Nasıl kilo verebilirim (HIZLI)

Bir diyetisyen'e git ve yeme - içme düzenini ayarla. Sonra da evine biraz ekipman alıp spor yapmaya başla. Ağırlık, barfiks çubuğu olabilir. Günde 3 set her birinde 10 şınav, 3 set her birinde 25 mekik ve 3 set her birinde 5 barfiks yaparak spora başlayabilirsin.
Top Bottom