BALANCE
80+ Bronze
Sporun yaşı olmaz!Kanka 15 için erken, 18 veya 20'den sonra yap kasları.
Herzaman heryerde yapabilir
Sporun yaşı olmaz!Kanka 15 için erken, 18 veya 20'den sonra yap kasları.
Yok kanka, genellikle 15'de boy attığın için onları önlememen lazım. Ha tabi 15 yaşında boyun 1,80 veya 1,90 ise o zaman yaparsın.18 veya 20 biraz geç değil mi ? Bence 15 - 16 yaşları ideal kişinin boyuna göre de değişir tabi
Hocam yanlış anlamayın lütfen de boşluk tuşu kan ağlıyor.Sporun yaşı olmaz!
İyi bir program bulup haftanın 6 günü çalışabılırsın. Sana atmak isterim özelden resimli eğer istersen Pazartesiden itibaren başlarsınarkadaslar ilk konu actım kilo vermek istiyordum fakat bazı arkadaslar kilolu değilsin kas yap dediler kas nasıl yaparım nasıl yapılır hiç bilmiyorum ne gibi sporlar yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı yardımcı olabilcek var mı
atar mısınİyi bir program bulup haftanın 6 günü çalışabılırsın. Sana atmak isterim özelden resimli eğer istersen Pazartesiden itibaren başlarsın
Birtek ona takıldıysan. Bence space değil sen ağlamalısın.Hocam yanlış anlamayın lütfen de boşluk tuşu kan ağlıyor.
Peki hocam, özür dilerim.Birtek ona takıldıysan. Bence space değil sen ağlamalısın.
nasıl yani ? 15 yaşında spor yapmak boyunun uzamasını engeller mi ? tam anlamadımYok kanka, genellikle 15'de boy attığın için onları önlememen lazım. Ha tabi 15 yaşında boyun 1,80 veya 1,90 ise o zaman yaparsın.
Evet. Ağırlık kaldırıyorsun. Hafif sporlar etkilemez ama ağırlık engeller. En ideal 18 yaşında başlamaktır.nasıl yani ? 15 yaşında spor yapmak boyunun uzamasını engeller mi ? tam anlamadım
Yaptığın spora göre. Eğer çok ağırlık çalışırsen evet. Fakat daha çok boy uzatıcak egzersisler yaparsan boy uzaman durmaz.nasıl yani ? 15 yaşında spor yapmak boyunun uzamasını engeller mi ? tam anlamadım
Ben sporun yaşı olur demiyorum, boy genlerini engeller diyorum.Sporun yaşı olmaz!
ben bir çok yerde etkilemediğine dair yazılar okumuştumEvet. Ağırlık kaldırıyorsun. Hafif sporlar etkilemez ama ağırlık engeller. En ideal 18 yaşında başlamaktır.
o zaman mantıklı düşünürsek ağırlığı başının üstüne kaldırırsan sıkıntı olmazmı sadece sonuçta kol çalışırsan boyuna nasıl bir etkisi olabilir ki ?Ben sporun yaşı olur demiyorum, boy genlerini engeller diyorum.