Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

Biontech oldum şu an iyiyim. Bilim adamları ve bu aşıyı yapmak için yıllarca okuyan profesörler yaptı. Yani size aşı şunu yapıyor bunu yapıyor diyen biri büyük ihtimalle hiçbir kanıtı yok biontech in yan etkisi yok mu? Tabii ki var mesela kol ağrım oldu ama 1-2 günlük bir şey eğer mRNA aşı...
  2. Eren Eser

BionTech mi SinoVac Mı Olmalıyım?

dün biontech oldum -1. dozumu oldum- kolum sabahtan beri ağrıyor eğer olacaksan biontech ol en çok koruyan o
  3. Eren Eser

Galiba hastanede Covid taşıma asansörüne bindim

Dezenfekte ederler diye düşünüyorum
  4. Eren Eser

Berber olmayan bıyığımı (Aslında tüyden başka bir şey değil.) makine ile aldı!

Çıksa nolur çıkmasa nolur hem sen 15 yaşındasın hani 12-13 yaşında olsan anlarım da 15 yaşında bıyığının çıkmasından mı korkuyorsun? 16-17 yaşında sakalı çıkmayan liseliler çıkması için deli gibi kendilerini traş ediyorlar
  5. Eren Eser

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Şu an için gençlere bu aşılar önerilmiyor kısırlık gibi yan etkileri olabilir diye
  6. Eren Eser

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

İmzamdaki pc kendi biriktirdiğim paralarla aldım, ekipmanlarımın hepsini kendim aldım
  7. Eren Eser

Maddi açı olarak da düşün hem çok gereksiz pahalı hem de zararlı insan kendini zehirlemek için neden senelerce para öder ki?
  8. Eren Eser

Hayatın kararıcak ve boşa o kadar çok para harcıyacaksın ki... O paralarla kendine güzel bilgisayar ya da güzel kıyafetler alabilirsin. Sigara çok zararlı. Youtube'da sigaranın zararları ile ilgili videoları izle
  9. Eren Eser

Avrupa'da En Çok Vaka Açıklayan Ülke Biziz

Almanya, Fransa, Norveç ve İngiltere bizi kıskanıyordu şimdi de vaka sayılarımızı kıskanıyorlar. Siz de anca burda dalga geçin onlar bizi kıskanıyor siz bu ülkeden gitmek istiyorsunuz bizim vatanımız en iyi vatan dolar molar boş iş bakın Türkiyemize mis gibi yer her şey ucuz herkes mutlu gençler...
  10. Eren Eser

Kovid-19 belirtileri başladığı için test yaptırdım.

Evet dediğiniz gibi gerçekten de öyle tüm belirtiler varsa yapıyorlar ama ama diğer belirtileriniz varsa 1 tane bile olmasa yapmıyorlar
Top Bottom