BeKo'O
80+ Silver
Adres salsın 5dk'ya ordayım, hem içmesin sonra çocuklarından küfür yer gizli gizli, benim anam babam içiyor ordan biliyorumsanaldan ? mı yoksa asdsad
Adres salsın 5dk'ya ordayım, hem içmesin sonra çocuklarından küfür yer gizli gizli, benim anam babam içiyor ordan biliyorumsanaldan ? mı yoksa asdsad
2 gündür icmiyorum zaten 4 gün once basladim maks 6 tane icmisimdir basim agriyinxa vs içiyorumBırak, bu kadar basit. Sonra 30-40'tan sonra başladığın güne lanet edeceksin sağlık sorunlarıyla uğraşacaksın belki de o yaşlara gelemedin kalıcı hasara yol açacaksın gerek yok böyle saçma şeylere, ben içmiyorum ama ağzımda kalem tutuyorum kürdan tutuyorum sakız çiğniyorum bu gibi şeyleri yapabilirsin.
Yavaş yavaş ölüp her günümü mahvetmektense bir günümü mahvetmeyi tercih ederim.Başım agriyordu sosyal biri olmama ragmen biraz depresifim ve intihara meyilliyim tütün iyi geldi acikcasi
aynen öyle bir şey diyeceğim de çeksin bence sigara yı falan unutur bunun peşine düşer bence dsdsadsadsadadAdres salsın 5dk'ya ordayım, hem içmesin sonra çocuklarından küfür yer gizli gizli, benim anam babam içiyor ordan biliyorum
Aga o da sıktı artık cok uzun sürüyor zevk alana kadar kolum kopuyor boş işaga napıyon aga 17 yaşında hayatını mahvediyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da unutmak için çek reis :d ama elin daha hızlı alışır çekmeye
yaşı 17Yeşil aya başvur
Zararlı olduğunu çok iyi biliyorum ki umrumda değil açıkçası ilerde umrumda olacağını biliyorum kendime zarar vermekte istemiyorumHayatın kararıcak ve boşa o kadar çok para harcıyacaksın ki... O paralarla kendine güzel bilgisayar ya da güzel kıyafetler alabilirsin. Sigara çok zararlı. Youtube'da sigaranın zararları ile ilgili videoları izle
17 yaşında aklı başında biri olduğunu varsayıyorum, kafa olarak olgunlaşmış olmalısın, bence bu gibi şeyleri kullanmaman gerektiğinin farkında olmalısın. Ben sigara içen ne kadar arkadaşım varsa ilişkimi kestim.Aga o da sıktı artık cok uzun sürüyor zevk alana kadar kolum kopuyor boş iş
Önemi yok. Herkese yardımcı oluyorlar.yaşı 17
14 yaşımda başladım bu illete şuan 18 yaşındayım haftada 1 dal iciyordum suan gunde 1 paket içiyorum basının ağrıma sebebi vucudunun nikotin ihtiyacı duymasidir. Yol yakınken yoldan dön sonrasinda yoldan donulmuyor birde tütün ne olum iceceksen kent lark falan kaliteli bisi ic.2 gündür icmiyorum zaten 4 gün once basladim maks 6 tane icmisimdir basim agriyinxa vs içiyorum
Babana ben sigara içtim de gerisini o halleder.Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
Maddi açı olarak da düşün hem çok gereksiz pahalı hem de zararlı insan kendini zehirlemek için neden senelerce para öder ki?Zararlı olduğunu çok iyi biliyorum ki umrumda değil açıkçası ilerde umrumda olacağını biliyorum kendime zarar vermekte istemiyorum