Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
Aksine kahve , kola veya gazlı içecek içme sigara içesin gelir.Ağzını meşgul etmen gerekiyor.Sakız çiğne,şeker at ağzına.Bunlar tabii ki herkese göre değişir.Ben şöyle yapmıştım.Sigaraya vereceğim parayı neden kendim için kullanmıyorum diyordum.Sigara içmediğim her gün hesaplıyordum sonuna kendime ödül koyuyordum onu yapıyordum veya kendime bişeyler alıyordum.
Bu durum kişiden kişiye göre değişir. Lise 3'den beri içiyorum. 22 yaşıma gireceğim. 2 gün içmesem aklıma bile gelmiyor. Tek başıma bir paketi 2 günde bitiriyorum. İçmesem içmeyebilirim, bağımlısı olmadığım için rahatlıkla bırakabilirim. Daha içmeyeceğim diyorum ama akşam arkadaş ortamlarına gidince yine de kendimi içmiş olarak buluyorum. Tamamen arkadaş ortamına, bağımlı olup bağımlı olmamana, ve sigarayı bir aktivite olarak görmene bağlı. Her gün aynı yerde sigara içtiğinde beynin orada sigara içme isteği doyuracak. Kendini düşünmüyorsan ve maddi sıkıntıların yoksa içmeye devam edebilirsin. Burada kamu spotu yapmayacağım ama içmemek öncelikle kendin için sonra yolda geçen birisi için bile önemli.
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
Kanka sana soyle soyliyim gizli sakli kalmadı zaten 15 yasinda basladim 1 2 paketle 3 ay idare ediyordum suanda 2 aydir icmiyorum 1 yil icmedim gecen sene sadece okulda iciyorum kendini kontrol edebilmen icin o benden ustun degil insan tum varliklarin ustudur diyceksin kafani topla 10 kere derin nefes al 2 kerede 1 ağızdan ver kanina oksijen girsin düzelirsin
Hayatın kararıcak ve boşa o kadar çok para harcıyacaksın ki... O paralarla kendine güzel bilgisayar ya da güzel kıyafetler alabilirsin. Sigara çok zararlı. Youtube'da sigaranın zararları ile ilgili videoları izle
Sen aldin mi o paralarla mesele icmedin biriktirdin aldinmi pc ? Hayir ozaman sey yapma kanka zaten 2 dakikalik keyif icin 20tl harciyo manyaklar neyse bos beleş 0ara maddi durumu oayan içerse saftır
17 yaşında aklı başında biri olduğunu varsayıyorum, kafa olarak olgunlaşmış olmalısın, bence bu gibi şeyleri kullanmaman gerektiğinin farkında olmalısın. Ben sigara içen ne kadar arkadaşım varsa ilişkimi kestim.
bildiğim kadarıyla sürekli bir şeyler yemek sigara içme istemini azaltıyormuş küçük cips gibi bir şeyler yiyebilirsin gün içinde ama en önemlisi kafadan bitirmek işi
Kanka sana soyle soyliyim gizli sakli kalmadı zaten 15 yasinda basladim 1 2 paketle 3 ay idare ediyordum suanda 2 aydir icmiyorum 1 yil icmedim gecen sene sadece okulda iciyorum kendini kontrol edebilmen icin o benden ustun degil insan tum varliklarin ustudur diyceksin kafani topla 10 kere derin nefes al 2 kerede 1 ağızdan ver kanina oksijen girsin düzelirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen aldin mi o paralarla mesele icmedin biriktirdin aldinmi pc ? Hayir ozaman sey yapma kanka zaten 2 dakikalik keyif icin 20tl harciyo manyaklar neyse bos beleş 0ara maddi durumu oayan içerse saftır