Neler Yeni

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Kankacim sen kendi nefsini yenmedigin surece seni kimse sigaradan ayiramaz soyliyim kendi icinde kafanda bitiricen zevk icin ictigini dusunuceksin tutun ile paket arasindaki farki soyliyim tutun kurumuş ise agir olur zevk verir bagimlilastirir paket sigaralarin bazilarininda kurumasi gerekir ya kurumus ama kalitesiz aldin yada kurumamis aldin tadi bozuk geldi sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka içerken zararı fazla olmasın diye çektiğimden fazla hava soluyorum ki cigerim sadece sigara dumaniyla dolmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta suriyelidir
Kanka sen 2 gram ceksende ayni zarar merak etme suan 10 kere tekrarla nefes alip vermeyi uyursun gece

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Bu durum kişiden kişiye göre değişir. Lise 3'den beri içiyorum. 22 yaşıma gireceğim. 2 gün içmesem aklıma bile gelmiyor. Tek başıma bir paketi 2 günde bitiriyorum. İçmesem içmeyebilirim, bağımlısı olmadığım için rahatlıkla bırakabilirim. Daha içmeyeceğim diyorum ama akşam arkadaş ortamlarına gidince yine de kendimi içmiş olarak buluyorum. Tamamen arkadaş ortamına, bağımlı olup bağımlı olmamana, ve sigarayı bir aktivite olarak görmene bağlı. Her gün aynı yerde sigara içtiğinde beynin orada sigara içme isteği doyuracak. Kendini düşünmüyorsan ve maddi sıkıntıların yoksa içmeye devam edebilirsin. Burada kamu spotu yapmayacağım ama içmemek öncelikle kendin için sonra yolda geçen birisi için bile önemli.
Bsnde ayni sekidle arkadas ortamindan pandemi dolayisiyla 1 yildir ayriyim 1 yildir sigara icmedim tamamen arkadas ortamina bagli

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İçersen çocuğun bu:
1040266586_0_0_2049_1107_1000x541_80_0_0_3f3489e73c13e6f60768e47221044a4d.jpg
İçmezsen çocuğun bu olur:
mqdefault.jpg

Son düzenleme:

Codes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kerem Eren
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
bir kaç gün önce başlamışsın, içme niye içiyosun? bağımlı değilsin şuan. vücudun sigaraya ihtiyaç duymuyor henüz. herhangi bir tavsiyeye gerek yok... içme :)

AlimAhmwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alim Coşar
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
dayı sigara mı içtin ot mu çektin ne bu TRİP :D ASOFHASIFGSAUFGSA

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Sen aldin mi o paralarla mesele icmedin biriktirdin aldinmi pc ? Hayir ozaman sey yapma kanka zaten 2 dakikalik keyif icin 20tl harciyo manyaklar neyse bos beleş 0ara maddi durumu oayan içerse saftır
İmzamdaki pc kendi biriktirdiğim paralarla aldım, ekipmanlarımın hepsini kendim aldım

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
bırakıyorum dediğin zaman bırakılıyor. Şekil A :

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Anneni babanı düşün! Onlar seni ne umutlarla yetiştirdi; annen sen büyüyüp adam ol diye sana öğütler verdi, o kağıda sarılı pisliği her eline aldığında aklına annen baban gelsin! Ayrıca şunu anlayın: diyelimki sen bir odada tek başınasın, ve sigara içiyorsun, başka bir şey de olabilir mesela avret yerinle oynamak gibi. Biraz sonra sen onları yaparken ebeveynlerin içeri girdi, eğer onlar orada çok üzülecekler ise YAPMA! Onların üzülmelerinin sebebi haram olmasındandır.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
sigara yerine çekirdek yemeyi dene bir tanıdığım öyle öyle bırakmıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,429
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom