Neler Yeni

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Cips ye.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
ağzın boş kaldığı için canın çekiyor orucunu açtığın gibi yemek yedikten sonra ağzına bir sakız at aromalı olursa daha çok seversin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemi yok. Herkese yardımcı oluyorlar.
Sigara içersen 40 yaşından önce kalp krizi geçirme oranın çok büyük oranda artacak
Kanser
Kısırlık
Gelişim bozuklukları
Ve daha sayamadığım nicesini göze alamıyorsan içme.
tonlarca şey var gerçekten çok kötü bir şey hiç içmedim inşallah allah da düşürmez sigarqa içceğime alkol içiyim sokakta sigaram olmayınca isteyebilirim alkol olmayınca isteyemem en azından

Aga evde tekim zaten yapma

Kanka inmiyor ki işime yarar belki sigara?
sigara cinsel performansı aşırı şekilde düşürüyor karın götüne tekmeyi koyarsa veya sevgilin o zaman görürsün
argodan dolayı özür dilerim

Sen aldin mi o paralarla mesele icmedin biriktirdin aldinmi pc ?
ironi mi değil mi bilmiyorum ama ben içmiyorum pc yok ama hayat şartlarım çok iyi ayda birkaç kez et yiyebiliyorum ve kenarda güzel bir pc alacak param var

Sigara dumanını ciğerine çekmeden sadece ağzında da tutabilirsin
ona dudak tiryakiliği deniyor günde 5 paketten fazla içen bir muhtar tanıdıpımız var ağzı boş kaldıkça sigara içiyor sigarayı azaltmaya çalışınca ağzının boş kalmasına alışamadığı için durmadan yemek yiyor ondan dolayı da kilolu

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
Benim gibi 10 yaşından beri sigara içen bir insan bile tüm gün sigara içmeden çok rahatlıkla duruyor.Tek sıkıntı ama gün boyu 1 tane bile içmemek;1 tane içersen 2.nin hatrı kalıyor 3-4 gidiyor.Bilgisayarla uğraş film izle dizi izle çay iç kahva iç fıstık ye :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
her sigara canın istediğinde sade lays cips ye o arayı kapatıyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Önemi yok. Herkese yardımcı oluyorlar.
Sigara içersen 40 yaşından önce kalp krizi geçirme oranın çok büyük oranda artacak
Kanser
Kısırlık
Gelişim bozuklukları
Ve daha sayamadığım nicesini göze alamıyorsan içme.
Doğan hocam bu nikotin yüzünden iciyor insanlar diye duydum nikotin beyinde azalınca icme durumu oluyormus doğru mudur?

Benim gibi 10 yaşından beri sigara içen bir insan bile tüm gün sigara içmeden çok rahatlıkla duruyor.Tek sıkıntı ama gün boyu 1 tane bile içmemek;1 tane içersen 2.nin hatrı kalıyor 3-4 gidiyor.Bilgisayarla uğraş film izle dizi izle çay iç kahva iç fıstık ye :D
İnsan boş kalınca daha fazla iciyor cevremden böyle gözlemledim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hazır yol yakınken bırak derim zaten bağımlı olmamışsın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Doğan hocam bu nikotin yüzünden iciyor insanlar diye duydum nikotin beyinde azalınca icme durumu oluyormus doğru mudur?

İnsan boş kalınca daha fazla iciyor cevremden böyle gözlemledim.
Nikotin zihnini kandırıyor. Mutluluk bağımlısı oluyorsun mutluluğu unutuyorsun . Çok karmaşık psikolojik temelleri var, adeta zehir.

Flamesa

80+ Silver
Her içtiğinde bırakman biraz daha zorlaşacak daha yeni içmeye başlamışsın şimdi birakmazsan ilerde çok daha fazla zorlanırsın.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Kanks 17 yaşındayım bende çoğu arkadaşım tütün, nargile tarzı ürünler kullanıyor ona rağmen içmiyorum çünkü korona oldum ve o zaman bile çok kötüydü 20 yıl sigara içmenin özeti gibi gerçekten dostum ve her gün 20tl den 600tl onun yerine sevgili yap ona harca paranı üzülmezsin de ve ayrıca intihara neden meyillisin dostum

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Tuz yala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR