Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
Önemi yok. Herkese yardımcı oluyorlar.
Sigara içersen 40 yaşından önce kalp krizi geçirme oranın çok büyük oranda artacak
Kanser
Kısırlık
Gelişim bozuklukları
Ve daha sayamadığım nicesini göze alamıyorsan içme.
tonlarca şey var gerçekten çok kötü bir şey hiç içmedim inşallah allah da düşürmez sigarqa içceğime alkol içiyim sokakta sigaram olmayınca isteyebilirim alkol olmayınca isteyemem en azından
ironi mi değil mi bilmiyorum ama ben içmiyorum pc yok ama hayat şartlarım çok iyi ayda birkaç kez et yiyebiliyorum ve kenarda güzel bir pc alacak param var
ona dudak tiryakiliği deniyor günde 5 paketten fazla içen bir muhtar tanıdıpımız var ağzı boş kaldıkça sigara içiyor sigarayı azaltmaya çalışınca ağzının boş kalmasına alışamadığı için durmadan yemek yiyor ondan dolayı da kilolu
Benim gibi 10 yaşından beri sigara içen bir insan bile tüm gün sigara içmeden çok rahatlıkla duruyor.Tek sıkıntı ama gün boyu 1 tane bile içmemek;1 tane içersen 2.nin hatrı kalıyor 3-4 gidiyor.Bilgisayarla uğraş film izle dizi izle çay iç kahva iç fıstık ye
Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor sigara içmek yerine ne yapabilirim şuan, sigara içmek istemiyorum
Önemi yok. Herkese yardımcı oluyorlar.
Sigara içersen 40 yaşından önce kalp krizi geçirme oranın çok büyük oranda artacak
Kanser
Kısırlık
Gelişim bozuklukları
Ve daha sayamadığım nicesini göze alamıyorsan içme.
Benim gibi 10 yaşından beri sigara içen bir insan bile tüm gün sigara içmeden çok rahatlıkla duruyor.Tek sıkıntı ama gün boyu 1 tane bile içmemek;1 tane içersen 2.nin hatrı kalıyor 3-4 gidiyor.Bilgisayarla uğraş film izle dizi izle çay iç kahva iç fıstık ye
Kanks 17 yaşındayım bende çoğu arkadaşım tütün, nargile tarzı ürünler kullanıyor ona rağmen içmiyorum çünkü korona oldum ve o zaman bile çok kötüydü 20 yıl sigara içmenin özeti gibi gerçekten dostum ve her gün 20tl den 600tl onun yerine sevgili yap ona harca paranı üzülmezsin de ve ayrıca intihara neden meyillisin dostum