Neler Yeni

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

Abdullah1

80+ Bronze
Hiçmi bakmıyorsun haberlere Aşı olanların çoğu 2 gün sonra kalpten gidiyor sinirlenmeler başlıyor Benimde akrabamda aşı olanlar oldu 2 3 kişi 2 gün sonra kalpten gitti

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hiçmi bakmıyorsun haberlere Aşı olanların çoğu 2 gün sonra kalpten gidiyor sinirlenmeler başlıyor Benimde akrabamda aşı olanlar oldu 2 3 kişi 2 gün sonra kalpten gitti
Dostuum, her habere inansaydık şu anda dünyada birinciydik.

arisaka

80+ Bronze
Hiç bir zararı yok sadece ölebilirsin yani ufak bir şey sıkıntı değil.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Kim ölmüş aşıdan dolayı?

Kesin kanıtlandı mı? Resmi açıklama var mı?
Aşı kesin kanıtlandı mı? Yan etkileri yok deniliyor mu ?
6 aylık bebeklere bile aşı yapmayı düşünen akılsızları doktor sanıp kokuşmayın kendi fikriniz olsun biraz

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
6 aylık bebeklere bile aşı yapmayı düşünen akılsızları doktor sanıp kokuşmayın kendi fikriniz olsun biraz
Senin gibi fikrim olacağına hiç olmamasını tercih ederim. Bu işin profesörlerine mi inanıcağım yoksa hiç bilgi bilmeyen kendime/sana mı?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Evet Kesin Kanıtlandı. Yan etki olmaması yok demedi zaten hickimse
2.Olan Durum Harbiden rezalet ama 1 kisi yüzünden bütün doktorları yargılacaksak bu şunun gibi oluyor bazı askerler fetöcü ozaman bütün askerler fetöcü

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Biontech oldum şu an iyiyim. Bilim adamları ve bu aşıyı yapmak için yıllarca okuyan profesörler yaptı. Yani size aşı şunu yapıyor bunu yapıyor diyen biri büyük ihtimalle hiçbir kanıtı yok biontech in yan etkisi yok mu? Tabii ki var mesela kol ağrım oldu ama 1-2 günlük bir şey eğer mRNA aşı olmaktan korkuyorsanız sinovac olun ama şunu da unutmayın ki en çok koruyan aşı Biontech aşısı bu yüzden o aşıyı oldum

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Bende sinovac oldum bendede 2 gün oldu ama aşıdan yarım saat sonra baya azaldı aşılı kolumla yumruk atabiliyordum bakayım ağrırmı diye. Onun dısında belim biraz ağrıdı yarım saat ama 30 dkya yüzde doksanı geçti. Yan etkileri bildirdim bende hesten sende yap. Mesele bana aşı oldunuz diye mesaj gelmedi ama yan etki bildirebilirsiniz(Genel sağlık durumuz hakkında) diye geldi. 18 ile 25 2.Doz,Olursa onda da bildiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sn. TAH* MUT*, COVID-19 aşı sonrası sağlık durumunuz hakkında geri bildirimleri Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden soruları cevaplayarak iletebilirsiniz. https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/yukle adresinden indirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Mesaj bu

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,350
İsim
Hakan
Aynen doktorun aklı fikri bilgisi zekası beyni pankreası yok seni bekliyorlardı Abdurrahman gelsin de bizi yönlendirsin diye

Top Bottom