Neler Yeni

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Vaktim yok brom. Bence sen de bilgilisin. Benim neden biontech seçtiğimi, senin neden sinovac seçtini anlat kendisi karar versin he?
Ya Hocam ben biraz daha Biontechin yan etkilerinden cekindim o yüzden Sinovac Oldum. mRna hakkında yan etkileri konusunda pek bir bildim olmadıgı icin konuşmak istemiyorum. Ama bir gercek varki daha iyi immun yanıt (Bağısıklık yanıtı sunuyor.)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ya Hocam ben biraz daha Biontechin yan etkilerinden cekindim o yüzden Sinovac Oldum. mRna hakkında yan etkileri konusunda pek bir bildim olmadıgı icin konuşmak istemiyorum. Ama bir gercek varki daha iyi immun yanıt (Bağısıklık yanıtı sunuyor.)
Ben de mrna teknolojisini ve altyapısını iyice araştırdım ve mrna aşısı oldum :').

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben de mrna teknolojisini ve altyapısını iyice araştırdım ve mrna aşısı oldum :').
30 Yıllık bir teknoloji var o gercek ama Inaktif te 100 Yıllık. Kisiisel olarak Inaktif aşılar iyi yapılır ve yeterli immun yanıt verirse bana göre daha mantıklı geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
30 Yıllık bir teknoloji var o gercek ama Inaktif te 100 Yıllık. Kisiisel olarak Inaktif aşılar iyi yapılır ve yeterli immun yanıt verirse bana göre daha mantıklı geliyor.
Bana göre de rapel doza çokça ihtiyaç duyacak ve FDA'dan tam onay almayan bir aşıdansa biontech daha mantıklı

Tercih meselesi. Bizim yaş grubunda zaten rahat yani, ne de olsan korur inşallah.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Bana göre de rapel doza çokça ihtiyaç duyacak ve FDA'dan tam onay almayan bir aşıdansa biontech daha mantıklı

Tercih meselesi. Bizim yaş grubunda zaten rahat yani, ne de olsan korur inşallah.
Tabi hocam yaşlarımız el verdiği icin ikiside iyidir diyebiliriz. Arkadaşımızı en yakın doktoruna fikir almaya yönlendiriyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1632603949822.png

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
kımse ne oldugunu bılmıyor aşı olurken bıle sana bır kagıt ımzalatıyorlar bır şey olursa bızden degıl diye

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
kımse ne oldugunu bılmıyor aşı olurken bıle sana bır kagıt ımzalatıyorlar bır şey olursa bızden degıl diye
Sinovac ta imzanlanmıyor ayrıca o kağıt hukuken gecerli değil.

Top Bottom