@DOGANALPASLAN Hocam arkadaşımız cok kararsız kalmış.
Vaktim yok brom. Bence sen de bilgilisin. Benim neden biontech seçtiğimi, senin neden sinovac seçtini anlat kendisi karar versin he?@DOGANALPASLAN Hocam arkadaşımız cok kararsız kalmış.
Ya Hocam ben biraz daha Biontechin yan etkilerinden cekindim o yüzden Sinovac Oldum. mRna hakkında yan etkileri konusunda pek bir bildim olmadıgı icin konuşmak istemiyorum. Ama bir gercek varki daha iyi immun yanıt (Bağısıklık yanıtı sunuyor.)Vaktim yok brom. Bence sen de bilgilisin. Benim neden biontech seçtiğimi, senin neden sinovac seçtini anlat kendisi karar versin he?
Ben de mrna teknolojisini ve altyapısını iyice araştırdım ve mrna aşısı oldum :').Ya Hocam ben biraz daha Biontechin yan etkilerinden cekindim o yüzden Sinovac Oldum. mRna hakkında yan etkileri konusunda pek bir bildim olmadıgı icin konuşmak istemiyorum. Ama bir gercek varki daha iyi immun yanıt (Bağısıklık yanıtı sunuyor.)
30 Yıllık bir teknoloji var o gercek ama Inaktif te 100 Yıllık. Kisiisel olarak Inaktif aşılar iyi yapılır ve yeterli immun yanıt verirse bana göre daha mantıklı geliyor.Ben de mrna teknolojisini ve altyapısını iyice araştırdım ve mrna aşısı oldum :').
Bana göre de rapel doza çokça ihtiyaç duyacak ve FDA'dan tam onay almayan bir aşıdansa biontech daha mantıklı30 Yıllık bir teknoloji var o gercek ama Inaktif te 100 Yıllık. Kisiisel olarak Inaktif aşılar iyi yapılır ve yeterli immun yanıt verirse bana göre daha mantıklı geliyor.
Tabi hocam yaşlarımız el verdiği icin ikiside iyidir diyebiliriz. Arkadaşımızı en yakın doktoruna fikir almaya yönlendiriyoruz.Bana göre de rapel doza çokça ihtiyaç duyacak ve FDA'dan tam onay almayan bir aşıdansa biontech daha mantıklı
Tercih meselesi. Bizim yaş grubunda zaten rahat yani, ne de olsan korur inşallah.
Sinovac ta imzanlanmıyor ayrıca o kağıt hukuken gecerli değil.kımse ne oldugunu bılmıyor aşı olurken bıle sana bır kagıt ımzalatıyorlar bır şey olursa bızden degıl diye