Yo gayet de iyi biontech olanlar, uluslar arası izin gören ve en etkili seçilmiş aşıAşı olacaksan Sinovac öneririm. Biontech yeni bir aşı türü ve sonuçlarını hiç kimse bilmiyor.
Biontech olan bneAşı olacaksan Sinovac öneririm. Biontech yeni bir aşı türü ve sonuçlarını hiç kimse bilmiyor.
Yo gayet de iyi biontech olanlar, uluslar arası izin gören ve en etkili seçilmiş aşı
Biontech olan bne
Aynen bence de, bilim insanları bunu düşünmedi zatenÖncelikle mRNA bir "aşı" türü değil. İşin daha da kötü tarafı; mRNA yaklaşık 20 yıldır DSÖ ve FDA'den onay alamadı ama Covid sonrası kullanımına mecburen izin verildi.
mRNA'nın yan etkilerini hiç kimse bilmiyor. Yani şu an resmen kobayız.
Aşı olmazsan eğer vücudun antikor oluşturmaz ve virüse yakalandığın zaman daha kötü olursun.Aşı olmayı düşünüyorum ama halen tedirginim. Halen aşısız kalmamım ne gibi zararları var? Sağlık açısından ve otobüslere binememek dışında.
O Zaman Karşim Git Aşını Ol.Benim için eksi ki soruyorum.
Biontech daha yoran ve etkisini gösteren bir aşı. Tüm Avrupa ülkeleri 2 doz Biontech istiyor. Sinovac 2 doz olduktan sonra 3. Doz olarak (Tamamlayıcı doz) Biontech olabiliyorken, 2 doz biontechte ise 3. Doz istenmiyor.Aşı olacaksan Sinovac öneririm. Biontech yeni bir aşı türü ve sonuçlarını hiç kimse bilmiyor.
Biontech daha yoran ve etkisini gösteren bir aşı. Tüm Avrupa ülkeleri 2 doz Biontech istiyor. Sinovac 2 doz olduktan sonra 3. Doz olarak (Tamamlayıcı doz) Biontech olabiliyorken, 2 doz biontechte ise 3. Doz istenmiyor.
Kısaca : 2 Biontech olan ile, 2 Sinovac olanı Dünya aynı kefeye koymuyor.
Bu kafa yanlış birileri bir şeyleri biliyor diye onlara direk tabi olmak bağnazlıktır. O kişinin doğru bilip bilmediğini bilmiyorsun sadece öyle zan ediyorsun. Bu bu konu için geçerli değil her konuda böyle. Ortadaki bilgi doğru mu yanlış mı araştırmak senin görevin. Bi toplum birileri ya da gruplara körü körüne inanırsa inandıkları kişiler bunları kendi çıkarları için kullanır.Yok kardesım yok oldum sapasağlamım, bilim insanları ve doktorlardan çok bilecek değilim herhalde değil mi