Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Her yerim kaşınıyor napabilirim

Evet, kalabalık değilse 5 dk de hallederler alerjiysen. Ben doktora derdimi anlatana kadar mabadıma iğneyi saplamıştı bile 🤣 15 dk şurda bekle sonra bi şeyin yoksa git dediydi
  2. Eren Güven

Bekleme git. Ben alerji olmuşum hemen düzeldim bi iğneyle. Ama uyuz olduysan işin zor. Bi arkadaşım askerde uyuz olmuş askerliğin 3 ayı karantinada yatarak geçti
  3. Eren Güven

Lisedeyken durduk yerde bana da olmuştu. Acile gittim doktor bi iğne vurdu 10 dk sonra çiçek gibi olmuştum
  4. Eren Güven

📍 Türkiye Bir Alanda Dünya Birincisi Oldu!

İçmen guzum
  5. Eren Güven

Akşam testislerde oluşan kaşıntı

Doktora git
  6. Eren Güven

Kuru Fasulye vs Mantı

mantı tekte alır kuruyu. gt710 la rtx 4090 kapışması gibi bi şey olmuş
  7. Eren Güven

Yarın implant yaptırıyorum tecrübeli olan var mı ?

elman malı olanı yaptır ömür boyu kullanırsın. deutschland über alles 1703787049 babam 2 sene önce 80k ya yaptırmıştı. onun çene iyi olmadığından 1 yıl kadar sürdü bütün dişler. çok iyi oldu ama çketiği çileye değdi. bi ara ben de sök tak yapırcam dişleri :D
  8. Eren Güven

Diş Ağrısı için Öneriler

Diş ağrısı hapla falan geçecek bi şey değil. Yarın özel bi kliniğe gidip bi şekilde yaptır. Hastanelerle uğraşma
  9. Eren Güven

KANAL TEDAVİSİ SONRASI

kanal açıldıktan sonra normal bi durum hocam ben de geçen yaptırdım. ilk gün ağrı olmadı ama ikinci gün tedavi bitince dişim çok hassastı bi şeyleri ısırınca falan acayip acıyordu. 2 güne falan tamamen iyileşti edit: daha önceki kanallarda ilk gün manyak ağrılar çekmiştim
  10. Eren Güven

🚨 Türkiye'de tüm sağlık çalışanları 2 gün işi bırakıyor!

Eskiden doktor bulamazdık yeğenim. Şimdi istediğimiz doktoru dövebiliyoruz. Neredeeeeeğn nereye ( son cümleyi malum şahısın sesiyle okumayan bizden değildir)
  11. Eren Güven

🚨 Türkiye'de tüm sağlık çalışanları 2 gün işi bırakıyor!

3 kuruşa mı çalışsınlar kutsal diye. Haklarını almamlılar tabi ki
  12. Eren Güven

Neden İslami Psikolojik Yardım Sitesi Yok?

Kitabın ortasından konuşmuşsun reis. Bari spoiler alert koy da henüz okumamış olanlar vardır
  13. Eren Güven

Rüyada gibi hisseden varmı ?

aslında bi uyanıyoruz dolar 1 tl, almanya bizi kıskanıyo, uzun adam kasımpaşa teknik direktörü. suriye ye iç savaşın başlangıcında 378 adet atom bombası düşmüş ve ortadoğu, iran, afganistan, pakistan ve hindistan haritadan silinmiş. Gta VI 12 tl den tr de satışa sunulmuş, yeni duyurulan rtx 5090...
  14. Eren Güven

boş....

Bana biraz aşırı beslenmişsin gibi geldi 😂 ama iyi bence boyun yaşına göre uzun daha da uzarsın 20 yaşlara geldiğinde 190cm 85 90 kg olursan baya iyi olursun diye yorumladım
  15. Eren Güven

16 yaşındayım 1.5-2 yıldır boyum uzamıyor. Bundan sonra artık uzar mı?

Akşamları erken yat, süt iç uzarsın
  16. Eren Güven

Penise darbede kanama

doktora git biz bi şey yapamayız
  17. Eren Güven

Hafıza kartı yuttum.

Kalan parçayı da yutman lazım, yarım çalışmaz
  18. Eren Güven

Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

@Java @AyazAksoy4161 @EmreOFLU agalar gülüyonuz da ben en kesin çözümü önerdim, yaş 25 olduysa çavuşu nizamiyeden dışarı salmak lazım. 😀 Argo olduysa kusura bakmayın düzeltirim
  19. Eren Güven

Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

düzenli bir seks hayatına sahip olursan sorun çözülür
  20. Eren Güven

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Konazol ketoral gibi şampuanlar iyi geliyo. Doktorlar da genelde bu ikisini tavsiye ediyo zaten. Ama daha önemlisi haftada 2 veya üç defa banyo yap, fazlası zararlı. Cildin yağa ihtiyacı var ve sık yıkanırsan aşırı kuruluk problem oluyo bir de çok sıcak suyla yıkanma. Havalar ısındı zaten suyu...
Top Bottom