Neler Yeni

KANAL TEDAVİSİ SONRASI

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
Arkadaşlar merhaba
Bugün sabah kanal tedavisi yaptırdım bu saate kadar bir şey yoktu ama bir anda ağrı başladı ve ara ara sanki biri bastırıyormuş gibi anlık acı geliyor ne yapabilirim?

Dipnot: yarın sabah zaten dişçiye gideceğim ben şu anlık ne yapacağımı soruyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Normal ağrı olması verilen ağrı kesiciyi içebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama geceye yakın içki gece rahat uyku çek hocam.

jouly

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba
Bugün sabah kanal tedavisi yaptırdım bu saate kadar bir şey yoktu ama bir anda ağrı başladı ve ara ara sanki biri bastırıyormuş gibi anlık acı geliyor ne yapabilirim?

Dipnot: yarın sabah zaten dişçiye gideceğim ben şu anlık ne yapacağımı soruyorum
o ani acı bastırması bende kanal tedaviden önce oluyordu sonrasında hiç olmadı ama ara sıra o dişimde ağrıma oluyor ama o ani acı dediğini çok iyi biliyorum iğne batar gibi oluyor beynim zonkluyor resmen 1 ay çektim onu..

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhaba

Muhtemelen işlem anında acı çekme diye yapılan uyuşturucu ardından o işlemlerin acısı yavaş yavaş çıkıyor. Normal bir şey dayanıcaksın biraz.

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen işlem anında acı çekme diye yapılan uyuşturucu ardından o işlemlerin acısı yavaş yavaş çıkıyor. Normal bir şey dayanıcaksın biraz.
2de yaptırdım kanka acısının bu saatte çıkması anormal geldi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
kanal açıldıktan sonra normal bi durum hocam ben de geçen yaptırdım. ilk gün ağrı olmadı ama ikinci gün tedavi bitince dişim çok hassastı bi şeyleri ısırınca falan acayip acıyordu. 2 güne falan tamamen iyileşti
edit: daha önceki kanallarda ilk gün manyak ağrılar çekmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom