Hasdur Bakiye
80+ Bronze
@Eren Güven ; Kökten Çözüm asfdghjk
kardeş he gün yazıyor ilk 3 kelimeyi mi okudun soru sordun anlamadım?Haftada 1 iyidir hergun mü yapıyorsun
Kanka bu yorumundan sonra bence kesinlikle bir uzman tarafından kontrol altına almalısın bu durumu burda bu duruma düşmüş insan sayısı bence 1 bilemedin 2 dir onlarda kurtulmuş mudur bilemiyorum uzman bir psikolog dan destek almazsan senin işin baya zor gibiArkadaşlar benim yapacak çok aktivitem var asıl mesele benim bunu kendi isteğimle bitiremem diğer her şeyi es geçip bağımlı olduğum için beynimin uyarması sonucu bunu yapıyorum uyuşturucu bağımlılığı gibi düşünün beynim beni uyarıyor uykumdan uyandırıyor mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum
kardeş İslamiyetinde diğer dinlerinde inciğini cıncığını biliyorum bağımlılığım ile dinin alakası yok, İslamiyetin alakası yokHocam öyle bir şey demedim islamiyeti araştırmak en etkili çözüm dedim müslüman olmak ayrı dinin inceliklerini öğrenmek ayrı
Mast zamanı bide kızın Kol kadar mıçtığını hayal et. Bak direk yani bar ağacı her neyse nasıl düşecek üzü aşağı ahahahahhshdhskardeş İslamiyetinde diğer dinlerinde inciğini cıncığını biliyorum bağımlılığım ile dinin alakası yok, İslamiyetin alakası yok
Çok yardımcı oldun kanka sağ ol. Adam doktora gitmiş zaten diyor ki benim iradem dışında bir seçenek sunun. Biraz dikkatli okusan keşkebunun yöntemi cartı curtu yok yapmayacaksın veya gidip doktora tedavi olacaksın.