Mastürbasyon bağımlılığı nasıl bırakılır?

Haftada 1 iyidir hergun mü yapıyorsun

Arkadaşlar benim yapacak çok aktivitem var asıl mesele benim bunu kendi isteğimle bitiremem diğer her şeyi es geçip bağımlı olduğum için beynimin uyarması sonucu bunu yapıyorum uyuşturucu bağımlılığı gibi düşünün beynim beni uyarıyor uykumdan uyandırıyor mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum

Aga argo gelicek ama 1 ay boyunca işemek haricin de kullanma

Arkadaşlar benim yapacak çok aktivitem var asıl mesele benim bunu kendi isteğimle bitiremem diğer her şeyi es geçip bağımlı olduğum için beynimin uyarması sonucu bunu yapıyorum uyuşturucu bağımlılığı gibi düşünün beynim beni uyarıyor uykumdan uyandırıyor mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum
Kanka bu yorumundan sonra bence kesinlikle bir uzman tarafından kontrol altına almalısın bu durumu burda bu duruma düşmüş insan sayısı bence 1 bilemedin 2 dir onlarda kurtulmuş mudur bilemiyorum uzman bir psikolog dan destek almazsan senin işin baya zor gibi

Hocam öyle bir şey demedim islamiyeti araştırmak en etkili çözüm dedim müslüman olmak ayrı dinin inceliklerini öğrenmek ayrı
kardeş İslamiyetinde diğer dinlerinde inciğini cıncığını biliyorum bağımlılığım ile dinin alakası yok, İslamiyetin alakası yok

kardeş İslamiyetinde diğer dinlerinde inciğini cıncığını biliyorum bağımlılığım ile dinin alakası yok, İslamiyetin alakası yok
Mast zamanı bide kızın Kol kadar mıçtığını hayal et. Bak direk yani bar ağacı her neyse nasıl düşecek üzü aşağı :D ahahahahhshdhs

@Java @AyazAksoy4161 @EmreOFLU agalar gülüyonuz da ben en kesin çözümü önerdim, yaş 25 olduysa çavuşu nizamiyeden dışarı salmak lazım. 😀
Argo olduysa kusura bakmayın düzeltirim

• Hahaha
Reaksiyonlar: java
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Ben ne kadar tavsiye versemde bu seninle ilgili bir durum. Boş zamanın çok ise sürekli kafan o tarafa kayacaktır zaten. Nacizane, olabildiğince farklı ve yeni aktiviteler yapman gerek. Cinsellik içeren konuşmalar, resimler, videolae vs. uzak durman gerek. En önemliside nefsine hakim olman gerek. Müslüman olduğun içinde boy abdestinin dışında aklına her geldiğinde üşenmeden normal abdest alabilirsin. Kısaca kendini daha fazla maneviyata, islama yöneltebilirsin. İslam temizliktir, güzel ahlaktır. Bizde İslama yöneldiğimizde bu gibi utanılacak işlerden kurtuluruz inşallah. Allah’ın her an bizi gördüğünü unutma ve bu durumda böyle işleri yaparken utanmamız ve yapmamamız gerek. Bol bol dualar okuyabilirsin ve vesveselere kulak asma.

bunun yöntemi cartı curtu yok yapmayacaksın veya gidip doktora tedavi olacaksın.

bunun yöntemi cartı curtu yok yapmayacaksın veya gidip doktora tedavi olacaksın.
Çok yardımcı oldun kanka sağ ol. Adam doktora gitmiş zaten diyor ki benim iradem dışında bir seçenek sunun. Biraz dikkatli okusan keşke

Şimdi kesip at diyeceğim olmayacak. Bir uzman desteği alsan iyi olur. Sadece mastürbasyon bağımlılığın yok farklı problemlerin de var bence. 3-4 saat boşalmadan mastürbasyon yapıyorsan altında yatan farklı sebepler de olabilir. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri