Arama sonuçları: *

• Users: Exe.
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Exe.

155 Kilo Su Orucuna Başlayacağım

Hocam selamlar ,ben aktif olarak ortalama 3 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum ve sporun hep içerisindeyim . Ben aç kalarak kilo vermenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası benim tavsiyem spor yaparak kilo vermeniz. Spordan kastım salona yazılıp ağırlık kaldırmak değil sadece...
  2. Exe.

Kilo Almak İçin Gainer Tavsiyesi

Kanka mixerden geçirince zaten yulaf unu oluyor yılafın markası farketmez geçir hem o yerkenki işkenceyi çekmiyorsun hemde rahatça akıyor boğazından whey olmayınca yumarta kırıyorum bunun içine ben . 1658093174 Yolladım özelden dc
  3. Exe.

İnsanlar birde protein tozuna kas yapıyor mükemmel kas yapıyor şişiyorsun protein tozuyla bende yaparım gibi cümleler kuruyor sinirden deliye dönüyorum protein tozu sadece ek bir besin takviyesidir sadece protein tozu içerek kas kütlesi elde edemezsin sporla desteklemen ciddi antrenmanlar yapman...
  4. Exe.

Canan karatay tavsiye etmiyor kanka bu tozlar hakkında çok yanlış bir algı var ülkemizde Bu zamana kadar kanıtlanmış bir zararı bilimsel yönden yok o kadar toz kullandım bana bişeyde olmadı şahsen :)
  5. Exe.

Hocam gainerler şekerden başka bir şey değil benim gözümde gainere gerek bile yok bence yerinde olsam protein tozu alır sabahları yulaf unu 1 ölçek toz 1 muz biraz bal birazda kuruyemiş koydunmu mükemmel bir karbonhidrat bombasına dönüşüyor ayrıca protein oranıda yüksek karar sana kalmıi bunuda...
  6. Exe.

şınav çekerken beynim çıkıcak gibi oluyor?

Spor yapan her birey kardeşimdir basmaya devam
  7. Exe.

hocam senlik bişi değil kendi çapımızda takılıyoruz neden zargana diyelim sana
  8. Exe.

Kanka formu tam yaparsa olabilir barı yere doğru indirip belden güç alarak tavana doğru uzatması gerekiyor .
  9. Exe.

Deadlift yap geçer kanka .
  10. Exe.

Elektri̇kli̇ Scooter'dan Düştüm

Kardeşim burdaki x ışını üye şuan aktif değil istersen yarını bekle yardımcı olur ! Doktora gidip gereken müdahaleyi yaptırman gerek gereğinden fazla zaman kaybedersen 3 4 gün eğer kemiğin kırıldıysa yanlış kaynayabilir buda istenmeyecek bir durum .
Top Bottom