Neler Yeni

Kilo Almak İçin Gainer Tavsiyesi

123kral14

80+ Silver
Baya uygun fiyatlı iyi markanınnkini alıyoz 2 güne bitiyor sonra ara dur f/p whey protein ya da başka bir şey al çokça kafa rahat olsun marka güzel zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercihte etmiyorum tavsiyede etmiyorum sağlıklı bulmuyorum böyle merdiven altı markaları
Genelde kalp ritim bozukluğu bile yapabiliyor bu tarz merdivenaltı markaların ürünleri
merdiven altı mı güldürme

aklın kalacaksa bunu al kalmayaacaksa dediğimi al gittsin

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
laf eden çok olur fakat ürün sayısı fazla ve fazlasıyla idare eder
trendyoldan takip edince 400 liraya 75 lira kupon veriyor gayet alınır
@baid
kilomu aldırıyo hocam bu ürün?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Baya uygun fiyatlı iyi markanınnkini alıyoz 2 güne bitiyor sonra ara dur f/p whey protein ya da başka bir şey al çokça kafa rahat olsun marka güzel zaten

Hakkında ne biliyorsun markanın ?
Merdiven Altı evet
Malzeme kalitesi düşük olan ürünlerin bu supplementlerde sağlığı bozma ihtimali çok yüksek
Yorumunuzu kendinize saklayın lütfen herkes kendi yorumunu yapıyor sonuçta :blobdance:

LaketrooS

80+ Silver

aklın kalacaksa bunu al kalmayaacaksa dediğimi al gittsin
hocam eğer diğeri kilo aldırıyorsa ve sağlıklıysa zaten sizede güveniyorum birkaç kez konuştuk dc den . güvenşm tam size. diğeri pahalı

Hakkında ne biliyorsun markanın ?
Merdiven Altı evet
Malzeme kalitesi düşük olan ürünlerin bu supplementlerde sağlığı bozma ihtimali çok yüksek
Yorumunuzu kendinize saklayın lütfen herkes kendi yorumunu yapıyor sonuçta :blobdance:
hocam 3 kg hardline alsam günde toplamda 200 gr mdan 15 gün biraz az değil mi?

Son düzenleme:

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Hocam gainerler şekerden başka bir şey değil benim gözümde gainere gerek bile yok bence yerinde olsam protein tozu alır sabahları yulaf unu 1 ölçek toz 1 muz biraz bal birazda kuruyemiş koydunmu mükemmel bir karbonhidrat bombasına dönüşüyor ayrıca protein oranıda yüksek karar sana kalmıi bunuda kullanabilirsin .

Enco

80+ Silver
Hocam bu ve kas için protein tozları sağlık mı vücut açısından. Tavsiye etmiyorlar genellikle.

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Hocam bu ve kas için protein tozları sağlık mı vücut açısından. Tavsiye etmiyorlar genellikle.
Canan karatay tavsiye etmiyor kanka bu tozlar hakkında çok yanlış bir algı var ülkemizde
Bu zamana kadar kanıtlanmış bir zararı bilimsel yönden yok o kadar toz kullandım bana bişeyde olmadı şahsen :)

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
bende protein tozu versiyonu var gayet güzel fiyatıda güzel kafamda 2 güne bitmesin bitme derdi olmasın diye aldım memnunum yani alınır 75 lira indirimi unutma
protein tozu versiyonu iyi diye gainer alınır mı diyorsunuz yoksa yanlış mı anladım

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
İnsanlar birde protein tozuna kas yapıyor mükemmel kas yapıyor şişiyorsun protein tozuyla bende yaparım gibi cümleler kuruyor sinirden deliye dönüyorum protein tozu sadece ek bir besin takviyesidir sadece protein tozu içerek kas kütlesi elde edemezsin sporla desteklemen ciddi antrenmanlar yapman yeri geldiğinde ciddi ağırlıklar kaldırman gerek .

LaketrooS

80+ Silver
Hocam gainerler şekerden başka bir şey değil benim gözümde gainere gerek bile yok bence yerinde olsam protein tozu alır sabahları yulaf unu 1 ölçek toz 1 muz biraz bal birazda kuruyemiş koydunmu mükemmel bir karbonhidrat bombasına dönüşüyor ayrıca protein oranıda yüksek karar sana kalmıi bunuda kullanabilirsin .
Yulaf unu yerine lifalif koysam?

İnsanlar birde protein tozuna kas yapıyor mükemmel kas yapıyor şişiyorsun protein tozuyla bende yaparım gibi cümleler kuruyor sinirden deliye dönüyorum protein tozu sadece ek bir besin takviyesidir sadece protein tozu içerek kas kütlesi elde edemezsin sporla desteklemen ciddi antrenmanlar yapman yeri geldiğinde ciddi ağırlıklar kaldırman gerek .
Kanka dc versene bazen aklima soru takılıyor sana sorarım tabii istersen.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Exe.

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım

Kanka mixerden geçirince zaten yulaf unu oluyor yılafın markası farketmez geçir hem o yerkenki işkenceyi çekmiyorsun hemde rahatça akıyor boğazından whey olmayınca yumarta kırıyorum bunun içine ben .

Yolladım özelden dc

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
hocam eğer diğeri kilo aldırıyorsa ve sağlıklıysa zaten sizede güveniyorum birkaç kez konuştuk dc den . güvenşm tam size. diğeri pahalı

hocam 3 kg hardline alsam günde toplamda 200 gr mdan 15 gün biraz az değil mi?
Porsiyon size kalmış tavsiye edilen o şekilde

-CrawL

80+ Gold
Pirinç yemeye zamanın varsa gainer almanın bir olayı yok. Pirinçten al karbonhidratını hemen hemen aynı mantık gainerde sadece bcaa vs. oluyor ama yinede çok fazla pahallı kilo almak için gainer kullanmana gerek yok.

Top Bottom