zargana curl geçirir diyorlar doğrumuDeadlift yap geçer kanka .
Askeri personelim, bende çok zorlandım ama nefes konusu aşırı derecede önemli lütfen 10 dakikanı ayırıp youtube üzerinden araştırma yapıp nefes olayını hallet çok daha verimli olacaktır.hayır... Etmiyorumdan ziyade edemiyorum çok zor oluyor benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde max 2-3 kere nefes alıp yapıyorum nefesimi tutarak yapıyorum nefes alıp vererek yapmak çok zor oluyor
Kanka formu tam yaparsa olabilir barı yere doğru indirip belden güç alarak tavana doğru uzatması gerekiyor .zargana curl geçirir diyorlar doğrumu
nefes kontrolünü tam kavramadan daha spor yapmam zatenAskeri personelim, bende çok zorlandım ama nefes konusu aşırı derecede önemli lütfen 10 dakikanı ayırıp youtube üzerinden araştırma yapıp nefes olayını hallet çok daha verimli olacaktır.
hocam senlik bişi değil kendi çapımızda takılıyoruz neden zargana diyelim sanahocam zargana falan ayıp oluyor
senlik bir olay değil bro çok sevdiğim bir hocanin sözüdürhocam zargana falan ayıp oluyor
Spor yapan her birey kardeşimdir basmaya devamhocam zargana falan ayıp oluyor
anladım, bu bilgi çok işime yarayacaktır teşekkür ederim. Bu ay zaten spor salonuna yazılmayı düşünüyorum da ufaktan başlamak için evde olduğu kadar spor yapmaya başlamıştım büyük ihtimal şınavı sabah kendime gelmek için çekerim sadece 10 15 tekrar vsÖmrüm boyunca şınav ve barfiks çeken bir insan olarak birkaç sene önce bu hareketleri bıraktım. Eklemlere ve sakatlanması kolay kas gruplarına çok yük biniyor. Verdiği pump dışında bölgesel olarak yeterince stres uygulanmadığından dolayı hiç vücudu olmayan insanda belki görüntüyü bir tık toparlar ama halihazırda biraz spor yapan insana faydası kısıtlı veya yok denecek kadar az. Omzun bir sakatlansa ömür boyu acısını çekersin. Şınav hareketinin kitabını yazacak kişinin dahi bu harekette aparatlı ya da aparatsız sakatlanma ihtimali var. Sakatlanma ihtimali düşük olan hareketleri yapın. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın.
Kardeşim biraz geç olacak ama bu nasıl bir yanlış bilgilendirmedir.+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer acıyorsa demek ki gelişiyorsun. Bunu demek istiyor arkadaş ve çok doğru