bana normal geliyor 3dk plank rahatlıkla 3dk yapabiliyorum3dk plank çok değil mı bende evde spor yapıyorum hatta birazdan yine başlayacağım plank hareketini 1dk yapıyorum elmas sınavı ise 10 tane her set arası 35sn dinleniyorum
Ya ona bakarsan ben 5 dk da duruyorum mesele o değil plank hareketi için fazla geliyor 1dk yi usta eğitmenler de öneriyorbana normal geliyor 3dk plank rahatlıkla 3dk yapabiliyorum
1dk yiben çok rahat duruyorum 30 saniye daha geçince pertYa ona bakarsan ben 5 dk da duruyorum mesele o değil plank hareketi için fazla geliyor 1dk yi usta eğitmenler de öneriyor
NORMAL OLMASADA BASICAKSIN BROanladım hocam doktora gitmeye gerek var mı? şuan bile ağrıyor böyle, acısın tamam da tam gaza gelmişim yapılcak iş değil yani, normal bi durumsa basmaya devam BAASSSSS
ha onu bilmiyorum ben ne kadar yapabiliyosam o kadar yapıyorum, bozar mı ki? 1dk da hiç bir şey hissetmiyorum çünküYa ona bakarsan ben 5 dk da duruyorum mesele o değil plank hareketi için fazla geliyor 1dk yi usta eğitmenler de öneriyor
Her iniş kalkış ta alın mesela hocamdoğru nefes alımını nasıl yapabilirim gerçekten hiç beceremiyorum
Yani 1dk bir buçuk dakika normal bence1dk yiben çok rahat duruyorum 30 saniye daha geçince pert
Nefes kontrolünü ele alşınav çekiyordum elmas modelinde 9 yaptım 10 u yaparken zorlandım baya yarım bırakıyordum nerdeyse tam zorladım oldu olacak derken beynimin arka kısımları çok ağrıdı birden aniden oldu bugün 2. kez başıma geliyor.
Alıntıyı görüntüle
beyincik yazan kısmın üst-orta kısımları sanırım
bir kaç gündür sabahları 20 şer şınav çekiyordum bugün sabah ki şınavdan sonra aralıklı olarak öğlen kol hareketleri + 20 şınav akşam üstü 20 şınav 3dk plank 20 şınav yaptım şınav + plank kısmından bi 30 dk 1 saat sonra elmas yapmak istedi canım sonra dediğim gibi işte 10 u yaparken zınk diye ağrı girdi, normal bi durum mu yoksa çok kritik bi durum mu bilemedim başına gelen var mı bu tarz bi olay vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak dün de birden 20 şınav çekmeye karar verip sonlara doğru aynı kısım ağrımıştı toplamda başıma 3 kere geldi yani
Yo bozmaz ama çok fazla da kalma zaman geçtikçe plank hareketini bozarsin dengesini boş bişey yapmış olursun doğru hareketi doğru hissedilir derecede yapman yeterliha onu bilmiyorum ben ne kadar yapabiliyosam o kadar yapıyorum, bozar mı ki? 1dk da hiç bir şey hissetmiyorum çünkü