Neler Yeni

şınav çekerken beynim çıkıcak gibi oluyor?

Satriani

80+ Bronze
Doğru oksijen alma tekniklerini incele, ağır yük altında nefesini tutarsan damar içi basıncı artırırsın, bu da tehlikeli bi' durum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
3dk plank çok değil mı bende evde spor yapıyorum hatta birazdan yine başlayacağım plank hareketini 1dk yapıyorum elmas sınavı ise 10 tane her set arası 35sn dinleniyorum
bana normal geliyor 3dk plank rahatlıkla 3dk yapabiliyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bana normal geliyor 3dk plank rahatlıkla 3dk yapabiliyorum
Ya ona bakarsan ben 5 dk da duruyorum mesele o değil plank hareketi için fazla geliyor 1dk yi usta eğitmenler de öneriyor

Can...

80+ Platinum

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
anladım hocam doktora gitmeye gerek var mı? şuan bile ağrıyor böyle, acısın tamam da tam gaza gelmişim yapılcak iş değil yani, normal bi durumsa basmaya devam BAASSSSS
NORMAL OLMASADA BASICAKSIN BRO

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ya ona bakarsan ben 5 dk da duruyorum mesele o değil plank hareketi için fazla geliyor 1dk yi usta eğitmenler de öneriyor
ha onu bilmiyorum ben ne kadar yapabiliyosam o kadar yapıyorum, bozar mı ki? 1dk da hiç bir şey hissetmiyorum çünkü

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
şınav çekiyordum elmas modelinde 9 yaptım 10 u yaparken zorlandım baya yarım bırakıyordum nerdeyse tam zorladım oldu olacak derken beynimin arka kısımları çok ağrıdı birden aniden oldu bugün 2. kez başıma geliyor.

Alıntıyı görüntüle

beyincik yazan kısmın üst-orta kısımları sanırım

bir kaç gündür sabahları 20 şer şınav çekiyordum bugün sabah ki şınavdan sonra aralıklı olarak öğlen kol hareketleri + 20 şınav akşam üstü 20 şınav 3dk plank 20 şınav yaptım şınav + plank kısmından bi 30 dk 1 saat sonra elmas yapmak istedi canım sonra dediğim gibi işte 10 u yaparken zınk diye ağrı girdi, normal bi durum mu yoksa çok kritik bi durum mu bilemedim başına gelen var mı bu tarz bi olay vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak dün de birden 20 şınav çekmeye karar verip sonlara doğru aynı kısım ağrımıştı toplamda başıma 3 kere geldi yani
Nefes kontrolünü ele al 👍

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ha onu bilmiyorum ben ne kadar yapabiliyosam o kadar yapıyorum, bozar mı ki? 1dk da hiç bir şey hissetmiyorum çünkü
Yo bozmaz ama çok fazla da kalma zaman geçtikçe plank hareketini bozarsin dengesini boş bişey yapmış olursun doğru hareketi doğru hissedilir derecede yapman yeterli

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Deadlift yap geçer kanka .

Top Bottom