Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

Bu saç spreyini kullanan var mı?

https://www.pttavm.com/bioxinin-forte-minoksidil-5-deri-spreyi-60-ml-p-430392614?gad_source=4&gbraid=0AAAAADOoTajPIo1fs91c42GbWZyPitoyv&gclid=Cj0KCQjw9vqyBhCKARIsAIIcLMHijfrXrBFVtXz7E0rD3AxIrJgKQr6-yYYnPl_4A1ccHo60m7WML4MaAu55EALw_wcB Özellikle kelliği olan arkadaşlar kullandıktan sonra bi...
  2. Fatih Sultan Terim

Yüzde Kızarıklık Sorunu

Hocam biz şimdi ne desek yalan olur. Doktora git demekten başka seçeneğimiz yok.
  3. Fatih Sultan Terim

göğüsün sol tarafında ağrı

Bi acile git kalp solda olduğu için acildeki doktorlar EKG çekerler(muhtemelen)
  4. Fatih Sultan Terim

Sabahlıyorum Yorgun uyanıyorum bir çözümü var mıdır ?

Ben yorgun hissettiğim zaman soğuk acı kahve içip 20 dakika uyuyorum. Sonra bi enerji patlaması falan oluyor vücutta. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum. İşe yarayacağını düşünüyorsan bu dediğimi dene bi Edit:Sürekli yapmanızı tavsiye etmem bu arada.kaş yapıcam derken göz çıkartmayın. En...
  5. Fatih Sultan Terim

Nasıl Kilo Alabilirim?

Kanki her insanın metabolizması farklıdır. Diyetisyene gidip yardım alman daha iyi
  6. Fatih Sultan Terim

Çok Fazla Kan Geliyor

hiç güleceğim yoktu hcm jdjbksdbgkjg (geçmiş olsun kanki bi doktora git)
  7. Fatih Sultan Terim

Kan tahlili sonucu çıktı

kardeşim geçmiş olsun ishal olmuşsun(!) Git doktoruna danış kanka biz ne desek yanlış olur.
  8. Fatih Sultan Terim

Ön çapraz bağ yırtığı MSÜ'ye engel midir

detaylı bir şekilde açıklama yapar mısınız merakımdan dolayı öğrenmek istiyorum. Fizikselde yapılan şeyler ne? Sözlü mülakatta ne tarz sorular soruluyor?
  9. Fatih Sultan Terim

bu sözlü ve fiziksel mülakatta ne oluyor biliyor musunuz?
  10. Fatih Sultan Terim

inan bilmiyorum. Bende Msü ye girmek istiyorum inşallah herhangi bir sağlık problemi yaşam
  11. Fatih Sultan Terim

yemek yememe rağmen kilo alamıyorum

kilo alman için günlük alman gereken kalori miktarından fazla alman lazım Örnek: Senin alman gereken günlük kalori miktarı 2000 eğer 2000 altında kalori alırsan kilo verirsin eğer 2000 kalorinin üstünde(2500 Kalori) alırsan kilo alırsın. Bide konudan bağımsız MSÜ sınavı hangi ay oluyor ve hava...
  12. Fatih Sultan Terim

Uyanık kalmam için ne yapmam lazım?

tavana bakıp 10 a kadar sayarsan uykun kaçıyormuş bi dene
  13. Fatih Sultan Terim

Görüp Görebileceğiniz En Kapsamlı Depresyon Empati Yazısı

kanka bu ne alaka şimdi?
  14. Fatih Sultan Terim

Sürekli burun tıkanıklığı?

burada tavsiye almak yerine kbb den randevu alsana kanka :D
  15. Fatih Sultan Terim

16 yaşında saç köşelerinde abartı dökülme

birde saçının arkasında dökülme yoksa ve saç oranın üst bölgelere göre daha fazlaysa ektirirsin dert etme.
  16. Fatih Sultan Terim

16 yaşında saç köşelerinde abartı dökülme

hocam ben farmasinin bi serumu ile şampuanını kullanıyorum. şuan ufak kellik olan yerlerde yeniden çıkan saçlar var. Bilemiyorum belki mevsimsel olarak dökülmüş olabilir benim saçlarım(bu nasıl cümle yaw ağaç mıyım ben :DSFSD:GFS). Alacaksan söyleyeyim bazı insanlarda serum kafada sivilce...
  17. Fatih Sultan Terim

Elektronik sigara zararlımı?

hocam elekronik sigara ciğerde su topluyor diye biliyorum. Bence hiç başlama. tuzlu çubuk kraker emcüklemeye devam (y)
  18. Fatih Sultan Terim

Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

demi permatik ile alıcaksın 1 ay sonra tomita yasuko ya dönüşeceksin :D
Top Bottom