Neler Yeni

göğüsün sol tarafında ağrı

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
Bi acile git kalp solda olduğu için acildeki doktorlar EKG çekerler(muhtemelen)

Gif Man

80+ Gold
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ricardo-flick-under256kb.gif

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Üç nokta olan yere tıklayıp böyle bir tane maske varya hocam oraya tıklayıp Spoiler yazan yerin ortasına yazıyı yazın. Tamamdır.

Bu Arada Tarayıcına Güncelleme Gelmiş .

dance.gif

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
En az benimde 5 kere ağrıdı, 5 kere EKG Cekiliyor sende de çekilcek muhtemelen, temiz cıktı.

Direk aklınıza kötü birsey gelmesine gerek yok ama sol tarafta kalp var, kücümsememeli, acile gidin en yakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi acile git kalp solda olduğu için acildeki doktorlar EKG çekerler(muhtemelen)
EKG Cekiliyor %100. Ben 21 yasıma kadar 4 5 kez çektirmisimdir artık temiz cıkınca sol ağrıyor bazen endiselenmiyorum.

Efor anında kalp Ağrırsa sıkıntı ama Hiç EKG Cektirmemis biri ise konusmamız doğru olmaz.

Havalardan dolayı soğuk kas ağrısına da dönüyor olabilir, Stress olabilir. (Stressten Yasanan Tansiyon Düsüklükleri biliyorum.)

byHero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emir Necati Kurtuluş
kral geçmiş olsun kalp krizi geçirebilirsin bence bir doktora git

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Benimde kalp tarafı çok ağrılar girerdi ansızın. Bıçak saplanıyor gibi hastaneye gittim bişi yok dediler bende bidaha gitmeyi kestim🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom