göğüsün sol tarafında ağrı

arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
Bi acile git kalp solda olduğu için acildeki doktorlar EKG çekerler(muhtemelen)

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ricardo-flick-under256kb.gif

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Üç nokta olan yere tıklayıp böyle bir tane maske varya hocam oraya tıklayıp Spoiler yazan yerin ortasına yazıyı yazın. Tamamdır.

Bu Arada Tarayıcına Güncelleme Gelmiş .

dance.gif

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
En az benimde 5 kere ağrıdı, 5 kere EKG Cekiliyor sende de çekilcek muhtemelen, temiz cıktı.

Direk aklınıza kötü birsey gelmesine gerek yok ama sol tarafta kalp var, kücümsememeli, acile gidin en yakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi acile git kalp solda olduğu için acildeki doktorlar EKG çekerler(muhtemelen)
EKG Cekiliyor %100. Ben 21 yasıma kadar 4 5 kez çektirmisimdir artık temiz cıkınca sol ağrıyor bazen endiselenmiyorum.

Efor anında kalp Ağrırsa sıkıntı ama Hiç EKG Cektirmemis biri ise konusmamız doğru olmaz.

Havalardan dolayı soğuk kas ağrısına da dönüyor olabilir, Stress olabilir. (Stressten Yasanan Tansiyon Düsüklükleri biliyorum.)

kral geçmiş olsun kalp krizi geçirebilirsin bence bir doktora git

Benimde kalp tarafı çok ağrılar girerdi ansızın. Bıçak saplanıyor gibi hastaneye gittim bişi yok dediler bende bidaha gitmeyi kestim🤣

Geri