soğuk kahve deneAga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
soğuk kahve dene
Otur bir fincan kahvenin yarısına kahve koy su ekle shot at. O ekşi tadından dolayı bile uykun kaçar.Aga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
koptum **
Onu nescafe goldu su ile denedim dediğin gibi. İçilebilinecek bişey değil. Otutur mideye.Otur bir fincan kahvenin yarısına kahve koy su ekle shot at. O ekşi tadından dolayı bile uykun kaçar.
Ben ayakta kalmam gerektiği zamanlarda yapıyorum. Çok sık yapılsa zararı olur büyük ihtimal.Onu nescafe goldu su ile denedim dediğin gibi. İçilebilinecek bişey değil. Otutur mideye.
cafein hapı al 1 tane at gör etkiyiAga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
Bak içilinebilinecek bişiy değil diyorum tadı kötü iyi umrumda değil. Kusuyorum.Ben ayakta kalmam gerektiği zamanlarda yapıyorum. Çok sık yapılsa zararı olur büyük ihtimal.
markette var mıcafein hapı al 1 tane at gör etkiyi