Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Agiz suyu nasil kullancam

Sen cin misin nesin, 10 saniye zor dayaniyorum. Direkt kusma hissiyati veriyor.
  2. Faveouls

Anlaşılmak, anlaşılıyor olmak ağlatabiliyor

Bazen beni de ahlatabiliyor, üzücü.
  3. Faveouls

Uyandıktan sonra agız kokusu

Aynısı bende de oluyordu. Ağız sıvılarından vs. sabah kokması normal fakat ekstra kokması iltihaplanmalardan kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle. Ağız kokusu problemi bende de oluyordu, 2 dişime kanal tedavisi yapıldı, iltihaplar temizlendi artık çok hafif bi ağız kokusu oluyor sabahları. Ayrıca...
  4. Faveouls

Depresyon Nedir, Nasıl Tedavi Edilir? Çok İyi̇ Anlatan Bi̇r Vi̇deo

Ruh sağlığının iyi olduğunu düşünmüyorum dostum bi gecede 15 tane depresyon konusu açman hiç normal değil, arada geliyor geceleri o his yat aşşa uyu gün ayınca bir şey kalmıyor geriye.
  5. Faveouls

Kas seğirmesisini ciddiye almalı mıyım?

Spor yaptığım zamanlar, spordan ertesi gün okulda tam gün aynı olay başıma gelmişti. Kendi kendine hareket falan ediyordu. Takma kafana geçer kendi kendine.
  6. Faveouls

Kanama durmuyor

Kaç canın kaldı? Bandaj sar, kanamayı durdurur.
  7. Faveouls

Aşı yaptıracak mısınız?

Ağrı kesici bile kullanmıyorum açıkcası. Çünkü hepsi ne kadar vücuda yararlı gibi gelse de, uzun vadede hepsi zararlı. Kesinlikle aşı olmayı düşünmüyorum, aşı olmak isteyenlerin ise kendi tercihleri. Ama biraz araştırsa insanlar bu tıbbi ilaç vs. olaylarını, ağrı kesici dahi olsun kullanmamaya...
  8. Faveouls

Boyum 1.75 ne kadar uzarım

Sizi gübre ile falan mı büyütüyorlar. Bu yeni nesil be böyle 2 metre hepsi. 21 yaşımda 1,90 civarlarındayım.
  9. Faveouls

Günlük Kaç Saat Bilgisayar Başında Kalıyorsunuz?

18, 6 saat uyku + günlük işler.
  10. Faveouls

Kepeklenme nasıl gider

Ben bu iki ürünü kullanıyorum uzun zamandır ve saçımda 0 kepeklenme oluyor.Bu ürünlerin dışında + olarak saç besleyici bir şampuan daha alınca 2 gün mojito 1 gün saç besleyici şampuan kullanırsanız üstüne, duştan çıkmadan 5-10 dakika öncede American Crew Daily Conditioner kullanırsanız saçınız...
  11. Faveouls

Kilo almak istiyorum ama yemek yemiyorum yardım

Pilav-Tavuk-Salata-Balık arada kırmızı et yersin, kendine göre kalori hesapla.Siteler var internettei mevcut.Kilo alacağın noktayı yazınca günlük kalori değerini öğrenebilirsin ve dediğim yemeklerden kalori hesaplayarak yaparsın işte.Basit aslında.
Top Bottom