Kanka şunu bil videoyu izlemedim izlemeden yazıyorum din deprosyanı geçirmez hatta dini araştırırsan açıklarını görüp kafan daha bulanık olur
Müsait bir zamanda izleyin. Depresyonu tanırsınız. Kendinizi koruma ve çevrenizde varsa depresyonda olan kişilere yardımcı olabilir onları kırmayabilirsiniz istemeden de olsa.
ben böyle videolardan sonra fark ediyom ki depresyondayımdepresyondayım unutuldum![]()
video yu bir açıcak din ile alakası yok sadece kadın kapalı ön yargı nedir ön yargılardAN NASIL KURTULURUZ VİDEOSU ATICAZ BURAYA SONRA :dKanka şunu bil videoyu izlemedim izlemeden yazıyorum din deprosyanı geçirmez hatta dini araştırırsan açıklarını görüp kafan daha bulanık olur
Ruh sağlığının iyi olduğunu düşünmüyorum dostum bi gecede 15 tane depresyon konusu açman hiç normal değil, arada geliyor geceleri o his yat aşşa uyu gün ayınca bir şey kalmıyor geriye.
Yok ben geçen ki konular için yazdım ön yargılı değilimvideo yu bir açıcak din ile alakası yok sadece kadın kapalı ön yargı nedir ön yargılardAN NASIL KURTULURUZ VİDEOSU ATICAZ BURAYA SONRA :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DNDXXSNSJ
aslında mantıksız değil ama şöyle bir uğraş bir inanış ve kaçış yolu insanı depresyondan çıkartır bu din olsun bilgisayar oyununda iyileşme çabası olsun yazılımcılık olsun fark etmezYok ben geçen ki konular için yazdım ön yargılı değilim
Arkadaş dinin depresyondan kurtardığını savunuyordu o kadar mantıksız ki
Bu açıdan bakınca mantıklı ilgi alanı değiştirmek çoğu zaman iş yaparaslında mantıksız değil ama şöyle bir uğraş bir inanış ve kaçış yolu insanı depresyondan çıkartır bu din olsun bilgisayar oyununda iyileşme çabası olsun yazılımcılık olsun fark etmezsadece kendilerini öyle kurtarmış inlar ve dini yaymak için bu tarz yaklaşımları kullanan insanlar buna inanır
tek mesele o zaten bir çaba bulup o bunalmış halden kendini çıkara bilmekBu açıdan bakınca mantıklı ilgi alanı değiştirmek çoğu zaman iş yapar
Evet çıkmak zor girmek kolaytek mesele o zaten bir çaba bulup o bunalmış halden kendini çıkara bilmek