eğer sağlığına dikkat edersen ve genlerde varsa sende 1.90 olabilirsinNice O Zaman 1.85 Üstü Boydan Nefret Ediyorum
PUAHAHAHHHAHAH çok doğru gerçekten bizim nesil hormonluSizi gübre ile falan mı büyütüyorlar. Bu yeni nesil be böyle 2 metre hepsi. 21 yaşımda 1,85 civarlarında.
16 yaşındayım 172 boyum var ...Yaşım 12-13 1.75 boyum var.
Basketbol,yüzme,boks sporlarına bakıyorum.
Babam doktor 1.80 olursun diyor ama banada 7 yılda 5 cm uzamak bana biraz az gibi geliyor.Beslenmem gayet yerinde.
1.85 civarı olursun en idaalide odurYaşım 12-13 1.75 boyum var.
Babam doktor 1.80 olursun diyor ama banada 7 yılda 5 cm uzamak bana biraz az gibi geliyor.Beslenmem gayet yerinde.
16 yaşındayım 175 boyum var.16 yaşındayım 172 boyum var ...
kardeşim :/16 yaşındayım 175 boyum var.![]()
Ya bro benim bir arkadaşım var çocuk basketbol oynuyor aşırı fazla yararı oldu aynı yaşta olmamıza rağmen boyu 1.82kardeşim :/
genlerine bağlı gelişimin 21 yaşına kadar devam eder 13 yaşında 1.75 boy yaşıtlarından fazla güzel bir şey ek olarak basketbol oynarsan zıplama eylemlerinde süreklilik sağlanacağı için yer çekiminden dolayı omurganda açılma olur ve senin boyun diyelim 1.85 gelişimin tamamlandığında 3-5 cm lik uzaman gerçekleşebilir tabii ki düzenli olarak spor yaptığındaYaşım 12-13 1.75 boyum var.
aga sormaya gerek yok muhtemelen uzarsın erkekler daha geç boy atıyor kızlara göre her türlü olursunYaş 13 Boyum 1.59-1.60 Falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce Kaç Uzarım Babam 1.85