Boyum 1.75 ne kadar uzarım

Yaşım 12-13 1.75 boyum var.

Basketbol,yüzme,boks sporlarına bakıyorum.

Babam doktor 1.80 olursun diyor ama banada 7 yılda 5 cm uzamak bana biraz az gibi geliyor.Beslenmem gayet yerinde.
Ben bir senede 15 20 cm attım merak etme çok uzun olmakta iyi değil...

kankacım şöyle söyleyelim genlerin önemli babanın boyu ve annenin boyu önemli diyebilirim beslenmene de özen gösterirsen basketbol ve yüzmeden dolayı genlerin artık sonda kaçsa oraya kadar uzarsın.Net olarak bir şey söylemek mümkün değil.

Yaş 13 Boyum 1.59-1.60 Falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce Kaç Uzarım Babam 1.85

Boy %90 genetikdir.Sen buna sağlıklı beslenme ve spor ile %10 eklersin.Sporuna ve beslenme dikkat et.

kankacım şöyle söyleyelim genlerin önemli babanın boyu ve annenin boyu önemli diyebilirim beslenmene de özen gösterirsen basketbol ve yüzmeden dolayı genlerin artık sonda kaçsa oraya kadar uzarsın.Net olarak bir şey söylemek mümkün değil.
onu biliyorum tahmin alıyorum

Yaş 13 Boyum 1.59-1.60 Falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce Kaç Uzarım Babam 1.85
valla bunlar belli olmuyor senin yaşlarında bende o boylardaydım 16 yaşındayım boy 1.80 anlık

Yaşım 12-13 1.75 boyum var.

Basketbol,yüzme,boks sporlarına bakıyorum.

Babam doktor 1.80 olursun diyor ama banada 7 yılda 5 cm uzamak bana biraz az gibi geliyor.Beslenmem gayet yerinde.
Uzama stabil doğru şekilde gitmesi gerekmiyor ilkokulda 165 olan arkadaşım vardı şimdi 170 boyu var bazı insanlar birden uzar bazı insanların boyu yavaş yavaş uzar bazıları 22 ye kadar uzar bazıları erkenden uzamayı bitirir genetiğinle alakalı ama 1.80 civarında olacaksın gibi duruyor şuan.

Yanlış ölçmüş olabilirmisin? 12 yaşında 1.70 boy çok fazla.
Eğer gerçekten öyle ise 18 yaşında 1.90 olursun herhalde.

Geri