Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Kilo Kaybı Devam Ediyor..

Kral ben de askere gittiğimde 4,5 ay boyunca sana hiç yalan söylemiyorum hergün ishaldim. Gidiyordum sürekli doktora hiç bir şekilde düzelmiyordu. Entorogermina filan kullandım yine düzelmedi. Askerlik bitti eve döndüm 2 ay devam etti. Sonradan bir düzeldi , tekrar devam etti. En son...
  2. Feignclound

Yağlı saçlar için şampuan önerisi

Ben de aynı durumdayım , her gün yıkıyorum ama yine yağlanıyor. Günlük bu şampuanı kullanıyorum. İyi geliyor. https://www.hepsiburada.com/bioxcin-quantum-sampuan-3al-2ode-yagli-saclar-pm-HBC00000TLO3N
  3. Feignclound

Burun ameliyatının 1 yıl sonrasına verilmesi

Farklı hastanelere gidersen eğer belki daha yakın bir sonuç alabilirsin. Her hastanenin randevu sistemi farklıdır bence.
  4. Feignclound

Burun ameliyatının 1 yıl sonrasına verilmesi

Aynı durum bana da olmuştu. 1 ay önce KBB ye gitmiştim şehir hastanesine , doktor 2-3 seneye anca sıra gelir dedi. Çok kalabalık dedi. Kıkırdak eğri ve burun etleri bayağı büyümüş.
  5. Feignclound

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Kardeşim bende de yıllar önce 12-13 yaşlarında bütün elimde vardı. O kadar çoktu ki her parmağımda vardı neredeyse. Cildiye bölümüne gidip sıvı azot ile yaktırdım. Bunu 2-3 kere tekrarladım ve hepsi su toplayıp patlatınca tamamen gitmişti. Bir daha da çıkmadı tekrarlamadı. Çok şükür.
  6. Feignclound

Kreati̇n Monohi̇drat Öneri̇

Scitec markasını kullandım etkisi vardı. Eskiden 500gramını 89₺ ye aldığımı bilirim fakat şuan 399₺ olmuş.
  7. Feignclound

Nasıl yag yakıp zayıflarım

Dostum , okuldan sonra eğer vaktin varsa bir salona yazılmayı tercih edebilirsin. Bu sadece yağ yakıp zayıflamaktan ziyade kendi vücudunu geliştirip biraz kas kazanımı sağlayabilirsin. Yağı kasa çevirirsin vücudun daha estetik durur. İmkanın varsa tabi.
Top Bottom