Neler Yeni

Kreati̇n Monohi̇drat Öneri̇

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
Kreatin monohidrat fiyatları baya yükselmiş,ucuza ürünler var ama onlara da güven olmuyor bildiğiniz toz kreatin monohidrat güvenilir ucuz markalar var mı?
hardline creapure kullanıyordum 500 gramı 500 tl olmus alınmaz değmez.Protouch pump marka kreatin kullandım etkisini görmedim gibi bana acil ucuzundan öneri yapar mısınız

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Kreatin monohidrat fiyatları baya yükselmiş,ucuza ürünler var ama onlara da güven olmuyor bildiğiniz toz kreatin monohidrat güvenilir ucuz markalar var mı?
hardline creapure kullanıyordum 500 gramı 500 TL olmus alınmaz değmez.Protouch pump marka kreatin kullandım etkisini görmedim gibi bana acil ucuzundan öneri yapar mısınız
Scitec markasını kullandım etkisi vardı. Eskiden 500gramını 89₺ ye aldığımı bilirim fakat şuan 399₺ olmuş.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
500 liraya tavuk pilav al kana kana ye a.... 🤣

~KİNG~

80+ Bronze
hardline creapure kullanıyordum 500 gramı 500 TL olmus alınmaz değmez.Protouch pump marka kreatin kullandım etkisini görmedim gibi bana acil ucuzundan öneri yapar mısınız

Ben bunu önerecektim , alacaksan ya bigjoy ya da hardline ürünlerini rahatlıkla güvenerek alabilir ve tüketebilirsin, birde shreddedbrothers kardeşlerin çıkardığı HIQ nutrition , hani adamlar story paylaşırken diyorki etkisini kesinlike görecekseniz , parasını sonuna kadar hak eden bir supplement ürettiler, creatine daha gelmedi , ama hafta sonu gainer geliyor, ve yenilikler devam edecek, ürünler yurtdışında nasıl üretiliyorsa aynı şekilde fabrika kurdular, ,

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu önerecektim , alacaksan ya bigjoy ya da hardline ürünlerini rahatlıkla güvenerek alabilir ve tüketebilirsin, birde shreddedbrothers kardeşlerin çıkardığı HIQ nutrition , hani adamlar story paylaşırken diyorki etkisini kesinlike görecekseniz , parasını sonuna kadar hak eden bir supplement ürettiler, creatine daha gelmedi , ama hafta sonu gainer geliyor, ve yenilikler devam edecek, ürünler yurtdışında nasıl üretiliyorsa aynı şekilde fabrika kurdular, ,

Takip edim o zaman teşekkürlerr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom