Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Sakal Çıkarma Önerileri

Size zahmet ürünlerin isimlerini yazar mısınız?
  2. Furkan Karagülle

Sakal Çıkarma Önerileri

Düşündüm ama belki daha basit yöntemleri vardır diye araştırmalara devam ediyorum.
  3. Furkan Karagülle

Sakal Çıkarma Önerileri

Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim? Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal...
  4. Furkan Karagülle

Çok ağlamak zararlımıdır??

Elbette zararı mevcut dostum. Sadece kalıcı olmaz. Eğer anlatmak istersen dinlerim.
  5. Furkan Karagülle

Kubital Tünel Sendromu Nasıl Geçer?

Dirsek birkaç saat 90 derece açıda durduğunda tekrar edebiliyor ama kalıcı olmuyor, 10 - 15 dakika içerisinde geçiyor. Bu herhangi bir rahatsızlık değil esasında. Sürekli hareketli olmak lazım.
  6. Furkan Karagülle

Kuşa bebek maması verilir mi ?

Normalde ishal olurlar. Cahilliğimden ötürü yavru kuşumu istemeden öldürdüm.
  7. Furkan Karagülle

Kuşa bebek maması verilir mi ?

Kuş hastalanır ve ölür. Petshoplarda kumru yeminin kilosu 25 TL. Beraberinde de kırık buğday tarzı tahıl alırsınız, hayvancağıza yeter birkaç hafta.
  8. Furkan Karagülle

IU D3 VİTAS

Ben direkt Nature's Supreme markasından günlük multivitamin kullanıyorum. https://www.supplementler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-100-kapsul-10064
  9. Furkan Karagülle

DİŞ ÇEKİMİ FİYATI ? TEK SEANS 2 ADET DİŞ ÇEKİLİR Mİ ?

Neden devlet hastanesini kullanmıyorsun?
  10. Furkan Karagülle

Göz egsersizi göz bozukluğunu giderirmi?

Sadece rahatsızlığın ilerlemesini bir nebze engelleyecektir.
  11. Furkan Karagülle

Annemin akciğer grafisi nasıl?

Bu forumda bu konu hakkında doğru yorum yapabilecek birisi olduğunu sanmıyorum dostum.
  12. Furkan Karagülle

El uyuşması , hareket ettirememe

Kubital tünel sendromu var muhtemelen. Telefonu tutuş şeklinizi değiştirin ve dirseğinizi dar açıda fazla bekletmeyin.
  13. Furkan Karagülle

Sabahları Uykuyu Ne Açar?

Direkt sade filtre kahve içebilirsiniz ancak sık sık tuvalete gitmeniz gerekebilir. Aşırı miktarda kafeinin böbreklere kan akışını hızlandırdığı ve sodyum emilimini sınırladığı biliniyor. Vücutta emilmeyen sodyum ile baş edebilmek için daha fazla idrar üretiliyor.
  14. Furkan Karagülle

Epifiz plağım kapalı mı?

Diğer insanlara göre yaşadığın takdirde huzuru bulamazsın dostum.
  15. Furkan Karagülle

Epifiz plağım kapalı mı?

Bu boy uzunluğuna neden insanlar bu kadar aldırış ediyor anlam veremiyorum. Ortalama bir boydayım (172 cm) ve şu ana dek daha uzun olmayı istemedim.
  16. Furkan Karagülle

Saç dökülmesi için ürün tavsiyesi

Önce kan testi yaptırın, belki düşük olan vitamin ve mineral vardır. Günlük yaşantınızda çok stresliyseniz her gün 20 tel civarında saçınız dökülebilir. Bunun çözümü stresten uzak durmak. Farklı bitkisel ürünler kullanarak saç köklerini canlandıran ve yeni saç çıkartan yöntemler var fakat...
  17. Furkan Karagülle

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Tüm kılları tamamen kes. :)
  18. Furkan Karagülle

Düşündüğüm gibi kubital tünel sendromu mevcut. EMG yapılmasını rica ettim doğrulamak için ve yanılmadım..
  19. Furkan Karagülle

İmrenmemek elde değil. Hayır yani olabildiğince sağlığıma dikkat ediyorum. Stres mi hepsini körüklüyor, anlamıyorum ki..
  20. Furkan Karagülle

Bendeki geçmek bilmiyor.. Milletin üstünden kamyon, traktör geçer, 6 - 7 metreden yere düşerler, ağır kaza geçirirler ciddi bir şey olmaz. Benim narin vücudum da "Ne yapsam da sıkıntı çıkarsam?" diye beni yoruyor. Şu cyborg olayı bir yaygınlaşsın ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Tüm vücudu...
Geri