IU D3 VİTAS

Arkadaşlar selam, ben 18 yaşındayım ve 34 gündür 7000 ünite D3 ve yanında 78.75 μg K2 alıyorum (toplamda 7 damla bu değerlere eşit). Bunun dışında 9 gündür 2570 mg kreatin alıyorum ve tam 1 ayda omega-3 (EPA=370 mg, DHA=510 mg) kullandım. Sizin kullandığınız vitaminler, destekleyiciler neler? mesela melatonin takviyesi kullanan var mı?
ne antık kuntık seyler varmıs vay be

Arkadaşlar selam, ben 18 yaşındayım ve 34 gündür 7000 ünite D3 ve yanında 78.75 μg K2 alıyorum (toplamda 7 damla bu değerlere eşit). Bunun dışında 9 gündür 2570 mg kreatin alıyorum ve tam 1 ayda omega-3 (EPA=370 mg, DHA=510 mg) kullandım. Sizin kullandığınız vitaminler, destekleyiciler neler? mesela melatonin takviyesi kullanan var mı?
supplement firmalarının aradığı müşteri profilisin maaşını bırakıyondur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-29 233844.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-29 233844.png
    420.3 KB · Hit: 24
ahahhahaha valla bu cıdden ama cokta besın harıcı bırsey almak bana mantıklı gelmıyor

ahahhahaha valla bu cıdden ama cokta besın harıcı bırsey almak bana mantıklı gelmıyor desteklemek açısından kullanıyorum e bir yandan da sağlık önemli.

supplement firmalarının aradığı müşteri profilisin maaşını bırakıyondur
Ya şöyle saçma sapan bir cevap yazmanın nedeni ne birader? adam akıllı soru sormuşum şuraya, yazdığına bak. Sağlık açısından önemli olan takviyeler bunlar, eğer seni ilgilendirmiyorsa da cevap yazma bir zahmet.

Son düzenleme:
Benim 2000 IU, D3 K2. "Gündelik '3000' alabilirsin" dendi eczanede. Tabii tahlil sonuçlarına göre bir değer belirlemek daha mantıklı.

dengesiz uyku düzeni
11 saat mesai
stres
hastalıklar
sigara
daha sayam mı hocam

E vitaminim yerlerde olduğu için ve ciddi sorunlara yol açtığı için solgar d3 takviyesi alıyorum ama yakında iğne olmaya başlıcam bir an önce yükselmesi için.

Ben direkt Nature's Supreme markasından günlük multivitamin kullanıyorum.

Benim eczacım "10 kilo başına bir damla" demişti ama tabii tahlil sonuçlarına göre belirlemek mantıklı.
Biraz fazla söylemiş sanki, toksik etki yaratmasın sonra dikkat etmek lazım. Kritik seviyede düşükse değeri alınabilir tabii de.
Şu video bilgilendirici olmuştu, belki faydası olur:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri