Arama sonuçları: *

1. Gökhan61

beyler önemli bir konu kas yırtılması

hamstring kasında bu problem olduysa sumo squat bunu gayet güzel geliştirir ama kendini yorma
  2. Gökhan61

Parmağım kırıldı ama bursluluk sınavı var

bu 3 hafta boyunca alıştırma yap sol elince zor biliyorum ama başaranlar yalnızca vazgeçmeyenlerdir...
  3. Gökhan61

Ayak ağrısı nasıl geçer?

Saat mi kanka bu istatistikleri gösteren Ayağının neresi ağrıdığına göre değişir bilek ise buz işe yarar. Çok yürüyüp yorulmuş ise ayakların sıcak suya bol tuz atıp ayaklarını biraz suda bekler yorgunluğunu alır.. Antrenmandan sonrw öyle yapıyordum.(Futbol)
  4. Gökhan61

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Dying light 2 600 tl TR de free olur böylece 😅
  5. Gökhan61

Biontech aşısından kaç gün sonra banyo yapılmalı

Bir sorun olmaz bence..
  6. Gökhan61

Biontech aşısından kaç gün sonra banyo yapılmalı

Ben 2 doz biontech viruldum 1 sat sonra maça gittim 2 saat sorna duş aldım hala yaşıyorum
  7. Gökhan61

Tren için pcr testi istiyorlar, nasıl yapacağım?

Belirti olmadan gelenlere yapıyorlar mı 🤔
  8. Gökhan61

Erkekler Kaşlar Alınmalı mı?

Oneylandabbemi
  9. Gökhan61

Coronayım Parol İçmeli miyim?

Oradan bakınca forumda sağlık forumu mu yazıyor yauv kurban olayım
  10. Gökhan61

El bileği kırığı hakkında yardım

Bu süre boyunca tavuk suyu çorbası iç cidden çok etkili bir takviye oluyor iyileşmen için için rahat olsun dostum benim seni çok iyi anlıyorum. Relax ol max 30 gün içinde kolunu her türlü kullanır hale gelirsin. 😊😊😊
  11. Gökhan61

El bileği kırığı hakkında yardım

Sol bileğim futbolda kırıldı benim de 14 yaşındayken 19 günde iyileşti ort. Olarak eski gücünü de 2 ayda(max olrk söylüyorum) falan kazandı . Küçük yaşta kemik kırıkları tez iyileşiyor bir sorun olmaz bence yaşın küçükse ama doktor da değilim yani allah sağlık sıhhat versin geçmiş olsun.
  12. Gökhan61

16 Yaş Boy Kilom nasıl?

Çok takma kafana brom boyun da ideal kilon da azıcık spor ile toparlanır hem yaşın da daha küçük vücudun oturacak daha çok zamanın var
  13. Gökhan61

17 yaşında kısırlık testi olmak

Tamam reis bilmemize gerek yoktu bunu ona mı takıldın yani
  14. Gökhan61

Odaya gidiyorsun her hafta yaptığını bir kaaabın içine yapıyorsun sonra en kötü kısmı geliyor onu laboratuvara veriyorsun :(((
  15. Gökhan61

Ben 18 yaşında iken yaptırmıştım zperm testi allah tekrar yaptırtmasın çok utanç vericiydi. Ama git bir üroloğa ben sperm testi istiyorum de verir sorgulamaz fazla. Ailenle gitme boşver git de babam arabayı park ediyor hemen gelicek gibisinden al hıxlıca çık ben öyle yapıyordum eskiden hep yiyordu.
  16. Gökhan61

Uzanınca Kalbim Ağrıyor

Kalbindeki duygusal kırıklar batıyordur güzel kardeşim. Bana da oluyor bazen.
  17. Gökhan61

Aşı yaptıracak mısınız?

Doğrusunu yanlışını bilemem ama zorunlu olana kadar en azından üniversite başlayana kadar aşı olmayı düşünmüyorum.
  18. Gökhan61

Bunun için ameliyat olmaktan başka çözüm yok mu?

Varikosel bende de vardı test falan yaptırdım doktora doktor birşeyin yok dedi ama kontrol ettirmek lazım düzenli.
  19. Gökhan61

Bir insanın ömrünü stres kısaltır mı?

Ömrünü bilmem de yaşama hevesini öldürüyor...
  20. Gökhan61

Hayatımda kavgada bile kahkaha atıyorum yardım

Daha hayatının baharındasın güzel kardeşim böyle herşeyi kafana takma fotoğrafa fazla yakında bakıyorsun. Relax ol seni üzenleri takma yol ver hayat çok uzun bir yoldur. Bu yolda yoldaşlarını iyi seçmen gerekir. Bu zamanda taktığın şeylere sana şaka gibi gelicek herkes aynı şeyleri söylüyor...
Top Bottom