Parmağım kırıldı ama bursluluk sınavı var

Kendi işaretleme yapamayacak yada hata riskinin yüksek olduğu, yardıma ihtiyacı olan tüm sınav adaylarına birer rehber atanır. Bunu önceden ilgili kuruma bildirmeniz gerekiyor. Aksi halde rehber atanmaz.

Rehber, sana soruları okuyabilir, senin yerine işaretleyebilir. Tüm işlem ve cevaplar tamamen sana kalır. Sınava girecek bireyler de ayrı bir odada tek başlarına sınava girerler ama dediğim gibi önceden bunu bildirmeniz gerekiyor.

Şimdi normalde engelli bireyler icin başlarında bir öğretmen (sadece öğretmen ve öğrencinin girdiği bir sınıfta) yardim ediliyor.Kirik durumunda ne yapılıyor bilemem.Yalniz senin biran once sinav komisyonuna koordinatör birime bunu bildirmen iyi olacaktir.

Kendi işaretleme yapamayacak yada hata riskinin yüksek olduğu, yardıma ihtiyacı olan tüm sınav adaylarına birer rehber atanır. Bunu önceden ilgili kuruma bildirmeniz gerekiyor. Aksi halde rehber atanmaz.

Rehber, sana soruları okuyabilir, senin yerine işaretleyebilir. Tüm işlem ve cevaplar tamamen sana kalır. Sınava girecek bireyler de ayrı bir odada tek başlarına sınava girerler ama dediğim gibi önceden bunu bildirmeniz gerekiyor.
tşk ederim

bu 3 hafta boyunca alıştırma yap sol elince zor biliyorum ama başaranlar yalnızca vazgeçmeyenlerdir...

Çocuk musun kardeşim? elim kırıldı sınavım var ne yapacağım diyorsun. Şap diye iyileşmeyeceğine göre o el sınava kadar ya iyileşecek ya da kırık elle gireceksin sınava. Foruma konu açmışsın birde :D sanki büyü yapıp elini iyileştireceğiz burda. Bekleyeceksin geçmesini sınava yetişmezse senin şansızlığın

Çocuk musun kardeşim? elim kırıldı sınavım var ne yapacağım diyorsun. Şap diye iyileşmeyeceğine göre o el sınava kadar ya iyileşecek ya da kırık elle gireceksin sınava. Foruma konu açmışsın birde :D sanki büyü yapıp elini iyileştireceğiz burda. Bekleyeceksin geçmesini sınava yetişmezse senin şansızlığın
Ağzımı bozdurma benim

Knk sen bunu buraya niye yazıyorsun ki bilmiyormusun insanlar linçlemeyi çok seviyor baksana mesajlardan yarısından çoğu seni eziyor

Görevli öğretmen yardımcı olabilir sadece şık ise sol elini kullan.

Tarifim ile 2 güne hallolur ağrın kanka şimdi işlemleri söylüyorum..
İlk adım; büyük bir tabak alıyorsun
İkinci adım; içine 2 yumurta kiriyorsun
Üçüncü adım; 1 bardak un ekliyorsun
Dördüncü adım; Bunu okumak yerine ağrın var ise hastaneye gidiyorsun.

Tarifim ile 2 güne hallolur ağrın kanka şimdi işlemleri söylüyorum..
İlk adım; büyük bir tabak alıyorsun
İkinci adım; içine 2 yumurta kiriyorsun
Üçüncü adım; 1 bardak un ekliyorsun
Dördüncü adım; Bunu okumak yerine ağrın var ise hastaneye gidiyorsun.
Ciddi ciddi okuyordum

Geri