Neler Yeni

16 Yaş Boy Kilom nasıl?

Flokii

80+

Kalender0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Kalender
En yakın salona yazıl, basmaya başla :devilish::devilish:

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Normal sayılabilir. Ben de 16 yaşında 1.84 um.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çok takma kafana brom boyun da ideal kilon da azıcık spor ile toparlanır hem yaşın da daha küçük vücudun oturacak daha çok zamanın var

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Hocam kiloyu fazla kafana takma en kötü benim gibi progainer kullanırsın. Benim yasım 23 boyum 1,75 civarı gecen seneye kadar 54 kiloydum. Şuan 67 68 gidip geliyorum. Senin yaşın da küçük hem uzarsın hem de kilo alabilirsin.

• Beğen

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
Hocam kilo iyi spor, düzenli programlı beslenme ile kazanılır ama boy ergenlik bitince durur. Ailenizdeki kişilerin boyları nasıl. 1.71 çok kısa bir bot değil. Ben 1.78-1.79 um ama kilom az sizin gibi. Daha yaşınız var basketbol gibi sporları yapın ve calsium, D vitaminini her gün almaya çalışın. İyi uyuyun, sağlıklı beslenmeye çalışın. Çevresel faktörler etkiler ama genetik kısmını baz alın örnek veriyorum anne baba 1.70 ortalama senin 1.90 olma şansın çok çok düşük demek ne yaparsan yap. tabii ki ergenlik bitene kadar elinizden geleni yapın uzamazsanız hala boynunuza göre vucüt kitle endeksi ayarlarını doktor yardımı ile.

• Beğen

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Hocam kilo iyi spor, düzenli programlı beslenme ile kazanılır ama boy ergenlik bitince durur. Ailenizdeki kişilerin boyları nasıl. 1.71 çok kısa bir bot değil. Ben 1.78-1.79 um ama kilom az sizin gibi. Daha yaşınız var basketbol gibi sporları yapın ve calsium, D vitaminini her gün almaya çalışın. İyi uyuyun, sağlıklı beslenmeye çalışın. Çevresel faktörler etkiler ama genetik kısmını baz alın örnek veriyorum anne baba 1.70 ortalama senin 1.90 olma şansın çok çok düşük demek ne yaparsan yap. tabii ki ergenlik bitene kadar elinizden geleni yapın uzamazsanız hala boynunuza göre vucüt kitle endeksi ayarlarını doktor yardımı ile.
Dedikleriniz için teşekkürler babam 1.80 civarında. Bende 1.80 olsam yeter bana. Yüzme, Futbol zamanında çok yaptım ama şimdi yapabileceğim bir ortam yok. Okullar açılırsa Basketbol ile ilgilenmeye başlayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
1.71 boy arkadaşlar kısa dedi gelişimin bittiği yaşlar 20 22 diye biliyorum 3 4 yılda 10 cm uzarım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamıyorum 16 yaşında nasıl 188 olabiliyorsunuz
Uzarsın bence

• Beğen

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Dedikleriniz için teşekkürler babam 1.80 civarında. Bende 1.80 olsam yeter bana. Yüzme, Futbol zamanında çok yaptım ama şimdi yapabileceğim bir ortam yok. Okullar açılırsa Basketbol ile ilgilenmeye başlayacağım.
sporu ihmal etmeyin yazıda söylememişsiniz ama annenizin boyu ne kadar uzun Uzun boyu etkileyecektir çünkü.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
adam olana çok bile takma

NOSCOPE1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00
bence sorun yok

Top Bottom