Flokii
80+
Bilmem boy kilona göre hesapla işte mantığı yazdım orayaabi obez miyim ben o zaman![]()
Bilmem boy kilona göre hesapla işte mantığı yazdım orayaabi obez miyim ben o zaman![]()
Hocam kilo iyi spor, düzenli programlı beslenme ile kazanılır ama boy ergenlik bitince durur. Ailenizdeki kişilerin boyları nasıl. 1.71 çok kısa bir bot değil. Ben 1.78-1.79 um ama kilom az sizin gibi. Daha yaşınız var basketbol gibi sporları yapın ve calsium, D vitaminini her gün almaya çalışın. İyi uyuyun, sağlıklı beslenmeye çalışın. Çevresel faktörler etkiler ama genetik kısmını baz alın örnek veriyorum anne baba 1.70 ortalama senin 1.90 olma şansın çok çok düşük demek ne yaparsan yap. tabii ki ergenlik bitene kadar elinizden geleni yapın uzamazsanız hala boynunuza göre vucüt kitle endeksi ayarlarını doktor yardımı ile.16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
Dedikleriniz için teşekkürler babam 1.80 civarında. Bende 1.80 olsam yeter bana. Yüzme, Futbol zamanında çok yaptım ama şimdi yapabileceğim bir ortam yok. Okullar açılırsa Basketbol ile ilgilenmeye başlayacağım.Hocam kilo iyi spor, düzenli programlı beslenme ile kazanılır ama boy ergenlik bitince durur. Ailenizdeki kişilerin boyları nasıl. 1.71 çok kısa bir bot değil. Ben 1.78-1.79 um ama kilom az sizin gibi. Daha yaşınız var basketbol gibi sporları yapın ve calsium, D vitaminini her gün almaya çalışın. İyi uyuyun, sağlıklı beslenmeye çalışın. Çevresel faktörler etkiler ama genetik kısmını baz alın örnek veriyorum anne baba 1.70 ortalama senin 1.90 olma şansın çok çok düşük demek ne yaparsan yap. tabii ki ergenlik bitene kadar elinizden geleni yapın uzamazsanız hala boynunuza göre vucüt kitle endeksi ayarlarını doktor yardımı ile.
Uzarsın bence1.71 boy arkadaşlar kısa dedi gelişimin bittiği yaşlar 20 22 diye biliyorum 3 4 yılda 10 cm uzarım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamıyorum 16 yaşında nasıl 188 olabiliyorsunuz
sporu ihmal etmeyin yazıda söylememişsiniz ama annenizin boyu ne kadar uzun Uzun boyu etkileyecektir çünkü.Dedikleriniz için teşekkürler babam 1.80 civarında. Bende 1.80 olsam yeter bana. Yüzme, Futbol zamanında çok yaptım ama şimdi yapabileceğim bir ortam yok. Okullar açılırsa Basketbol ile ilgilenmeye başlayacağım.
annem 1.60 civarında tam bilmiyorumsporu ihmal etmeyin yazıda söylememişsiniz ama annenizin boyu ne kadar uzun Uzun boyu etkileyecektir çünkü.
adam olana çok bile takma16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
bence sorun yok16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?