- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam boy ile pek sorunum yok ama nasıl öğrenebilirm dediğiniBoy kapakçığı var eğer o kapak kapalıysa daha uzamazsın.
Hocam boy ile pek sorunum yok ama nasıl öğrenebilirm dediğiniBoy kapakçığı var eğer o kapak kapalıysa daha uzamazsın.
Kilosu ortalama gibi, ben 1.80'im 64 Kilo olan biri olarak bazen bir tık kilolu muyum acaba? Diye düşünüyorum.Boyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.
genelde 3 öğün bazende 4 öğün yediğim oluyoryemek ye knk
yaş kaç knkKilosu ortalama gibi, ben 1.80'im 64 Kilo olan biri olarak bazen bir tık kilolu muyum acaba? Diye düşünüyorum.
Öyle boşuna girmeni tavsiye etmem radyasyon çünkü.Hastanelerde röntgende ve tomografide çıkarHocam boy ile pek sorunum yok ama nasıl öğrenebilirm dediğini
Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor.Kilosu ortalama gibi, ben 1.80'im 64 Kilo olan biri olarak bazen bir tık kilolu muyum acaba? Diye düşünüyorum.
15, 16'ya bir kaç ay kaldı.genelde 3 öğün bazende 4 öğün yediğim oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaş kaç knk
186 boyda 60 kilo olan ben..Boyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.
186 boyda 60 kilo olan ben..
Metabolizmamda sıkıntı var ya düzenli ve sık yemeyle kilo alamadım bir türlü. Metabolizmam için doktora gideceğim randevu yok şansıma.
Kuzenimde de aynı sorun var. Dünyaları yiyor, kilo almıyor. O da randevu almaya çalışıyor.Metabolizmamda sıkıntı var ya düzenli ve sık yemeyle kilo alamadım bir türlü. Metabolizmam için doktora gideceğim randevu yok şansıma.
bende bir randevu alsam iyi olacakKuzenimde de aynı sorun var. Dünyaları yiyor, kilo almıyor. O da randevu almaya çalışıyo