Necrotic
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 353
- İsim
- Orkun
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi.
ben şöyle belirtiyim annem 1.65 civarlarında babamda 1.72 olur maksimum benim uzama durumum kalmadı ama 1.78-1.79 um aile genetiği olarak bakarsak iyi bile uzamışım bence. ortalama 1.70 te dursam iyi derdim başarı olarak ablam 1.68 falan uzayabildi örnek olarak belirttim bunları tavsiyelerimi yapmanı öneririm spora git ama ağır spor çalışma gelişme çağında ağır spor senin boyunun uzamasını engelleyebilir. engeller demiyorum konu uzmanı değilim fakat basketbol ve voleybol yap, yazları yüzmeyi ihmal etme eğer ev yakınında varsa kapalı havuzlarda yüzmeni öneririm. Ben kendim çocukken yazları hep yüzdüm deniz kenarında yaşıyoruz 10 dakika mesafe araba ile plaj. Böyle bir avantajın varsa kullanmalısın. Sütü yoğurdu ihmal etme küçükken beyaz peynir sevmezdim sadece kaşar peynir yerdim beyaz peynir de yemeye çalış. Basketbol ve voleybol oynadım voleybol ufak çapta yaptım ağırlıklı olarak koşu ve basketbol yaptım. Hareketli bir yaşantın olsun yürüme mesafesindeyse yürüyerek gitmeye çalış çünkü ergenlik bir kere bitince daha uzama olmuyor hocam 25 yaşına gelmiş biri olarak diyorum keşke daha çok spor yapsaydım daha sağlıklı beslenseydim. Benim geliştirebileceğim boy uzaması kalmadı ama sizin bu şansınız devam etmekte 2 veya 3 sene sıkı spor iyi beslenme 5 cm bile olsa boy uzatabilir istediğiniz ideal boya yaklaştırabilir.annem 1.60 civarında tam bilmiyorum