Kilo nasıl alırım 17 yaş

Olabilir hocam iyi olur
IMG_20250823_124302.webp

Yazılar biraz zor okunuyor ama sıkıntı olmaz.

Bu diyeti uygularsan kilo alamama ihtimalin yok

Hocam tam anlayamadım da skinny fat ne demek, ben 3 aydır ne bulduysam yiyiyorum ama kilo alamıyorum anlayamadım

Zayıfsındır, hatta olması gerekenden çok daha zayıfsındır ama göbeğin vardır. Skinny fat bu işte.
Bu durumdaysan bile sporla birlikte kas kütlesi kazanarak önüne geçersin, fakat bu durumda değilsen şansın çok yüksek.

İşi gücü bırak ve evinin yakınlarındaki ilk spor salonuna koş hemen, natural olarak başla bu işe.
Kiloyu yağ olarak değil kas kütlesi olarak al.

Zayıfsındır, hatta olması gerekenden çok daha zayıfsındır ama göbeğin vardır. Skinny fat bu işte.
Bu durumdaysan bile sporla birlikte kas kütlesi kazanarak önüne geçersin, fakat bu durumda değilsen şansın çok yüksek.

İşi gücü bırak ve evinin yakınlarındaki ilk spor salonuna koş hemen, natural olarak başla bu işe.
Kiloyu yağ olarak değil kas kütlesi olarak al.
göbeğim yok skinny fat değilim hocam o zaman, bu sene sınav zamanı da seneye yazın gitsem çok geç kalmış olurmuyum

göbeğim yok skinny fat değilim hocam o zaman, bu sene sınav zamanı da seneye yazın gitsem çok geç kalmış olurmuyum

Geç kalmalık bir durum yok, daha çok gençsin. İstersen 5 yıl sonra başla fark etmez.

Sınav dönemindeysen özellikle bu yıl başlamanı tavsiye ederim ama. Hem kafan dağılır hem de stres yönetimini çok daha iyi yaparsın. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur neticede.

Ne yaparsan yap asla hiçbir şekilde steroid kullanıp vücudunun doğal dengesini bozup geri dönüşü olmayan hasarlar bırakma kendinde.
Natural olup doğru beslenme ve antremanla gayet iyi bir vücuda sahip olursun, fazlasına gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri