Arama sonuçları: *

1. Güvercin

Elden Teşhis yönteminin doğruluğu

Bazı insanlar bazı hastalıkları elden teşhis edebildiğini iddia ediyor bunun bilimsel boyutu nedir bilgilendirirseniz sevinirim -Mesela benim bel fıtığımı teşhis etmişti birisi
  2. Güvercin

Diş çekildikten 5 yıl sonra implant yapılır mı ?

Arkadaşlar diş çekildikten 5 yıl sonra implant tapılır mı ? Yapılırsa ne gibi sorunlarla karşılaşırım ?
  3. Güvercin

18 Yaş altı implant tedavilerini SGK karşılar mı ?

Doktorum yapılması gerektiğini yoksa ilerde yapılmasının zorlaşacağını söyledi zaten 18 yaşında sayılırım 2 ay kaldı girmeme
  4. Güvercin

Çok teşekkür ederim Bir bilginiz varsa bu “bir kısım” I ne kadar olur ortalama
  5. Güvercin

Arkadaşlar 18 yaş altı kişilerdeki implant tedavilerine SGK destek veriyor mu ? Yardımcı olanlara Teşekkür ederim
  6. Güvercin

Kolumdaki ağrı nasıl geçer?

sürer tabi ama 3 hafta o kadar ağırmaz 3-4 gün sonra hafifler ağrısı zaten 1674250166 yok hocam kas yırtılsa yerinde duramaz .d 1674250273 abartılacak bir şey değil ya zaten hiç bir zararı yok kanımca ama beklemekte fayda var
  7. Güvercin

Kolumdaki ağrı nasıl geçer?

hamlama ağrısı işte 2-3 haftaya tamamen geçer bir zararı yoktur basmaya devam et, ama ara verme ara vermek iyi bir şey değil
  8. Güvercin

Soba dumanı ile ilgili şikayet yazılıyormu

Doğrudur hocam haklısınız niyetinizin kötü olmadığını düşünüyorum ama üslubunuz yanlış biraz.
  9. Güvercin

Bizde soba kullanıyoruz maddi durumdan ötürü ve bu üsluba üzülmekten ziyade ülkemizde böyle insanlar olduğu için üzüldüm.
  10. Güvercin

Bu konuda hak veriyorum.
  11. Güvercin

Abi ciddi ciddi tartıştığınız şey bu mu ? salın insanları ihtiyaçtır bu ısınıyorlar durumu yoktur vs... ayrıca kimsenin binada soba kullanacağına da inanmıyorum zaten kullandırtmazlar ve yasaktır . bu ne abi köye gidince yolda b*k görüp bu ne medeniyetsizlik diyen sosyeteler gibi .
  12. Güvercin

Dişim Sallanıyor Acil Yardım !

dostum anlıyorum sizi ben sizden bunu beklemiyorum zaten daha önce bunun gibi bir şey yaşayan varsa nasıl iyileşti iyileştimi ne oldu geçirdi bunu merak ediyorum 1667326085 dostum anlıyorum sizi ben sizden bunu beklemiyorum zaten daha önce bunun gibi bir şey yaşayan varsa nasıl iyileşti...
  13. Güvercin

kanka öyle aşırı bir sallanma değil ama oynuyor elinle harket ettirdiğinde işte fark ediyorsun birde çok az arkaya eğilmiş çarpmanın etkisiyle bir kaç kişiye sordum oturur yerine dedi kaynaşır 1667321727 Çok açıklayıcı
  14. Güvercin

Arkadaşlar Kavgada dişime bir cisim çarptı ve dişim sallanmaya başladı bir damla kan geldi şuanda sallanıyor ağrı yok bu yerine oturur mu tekrar ? lütfen yardımcı olun diş sallanıyor ağrı çok çok az var hissedilir düzeyde birde biraz aşşağıya düşmüş .
  15. Güvercin

Yavru Ördeğim Yürüyemiyor

orman fln da mı yok biraz büyük bi leğen bul içine su doldur yüzsün ayaklarını hareket etirir sonra sonra anlıyorum heveslisin ama orman , otlak biryerler yoksa hayvan pekte yaşayamaz güzel bakarsan yaşar ama suyu yemi balkona fln çıkar arada havuz da yap hele bide anlamayan veterinerler varsa...
  16. Güvercin

Yavru Ördeğim Yürüyemiyor

eline al biraz silkele bacağı ip gibi sallanıyormu bak ayaklarını hareket ettirt bide hayvanı küçücük kolilere koyma bahçelerde gezdir bahçen avrsa ufak bi havuz yap otlakta gezsin ördekler ot yemeyi sever yumurta fln yedir arada da bahçe fln yoksa park fln illaki vardır yada orman götür gezdir...
Top Bottom