Neler Yeni

Soba dumanı ile ilgili şikayet yazılıyormu

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
evet. ankarada oturuyormuş. istanbulsa ve yıl 2023 ise yakamaz soba felan. ara polisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

imkan varken hala sobaya odun atan mağara adamları benim sağlığımı etkileyemez
İmkan olduğunu nereden biliyorsun? soba kullanan mağara adamı mı oluyor :D

NightWish2434

80+ Silver
abonelik açtırması gerekli
Çevre ve Orman Bakanlığı, 13 Ocak'ta çıkardığı 'yakıt yönetmeliği' ile ilginç bir karara imza attı. 1 Nisan'dan itibaren yürürlüğe girecek yönetmeliğe göre İstanbul, Ankara ve Bursa gibi doğalgaz bulunan illerde ısınmak için kömür, odun ve kalorifer yakıtı diye bilinen fuel-oil kullanılamayacak.
polis yada jandarma gerekli uyarıyı yapar
@Apu Mühendisi

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
evet. ankarada oturuyormuş. istanbulsa ve yıl 2023 ise yakamaz soba felan. ara polisi.

imkan varken hala sobaya odun atan mağara adamları benim sağlığımı etkileyemez
İmkan olsa neden soba yaksınlar ? Benzin-dizel aracın varsa yahut otobüse falan biniyorsan bu mantıkta sen de mağara adamısın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çevre ve Orman Bakanlığı, 13 Ocak'ta çıkardığı 'yakıt yönetmeliği' ile ilginç bir karara imza attı. 1 Nisan'dan itibaren yürürlüğe girecek yönetmeliğe göre İstanbul, Ankara ve Bursa gibi doğalgaz bulunan illerde ısınmak için kömür, odun ve kalorifer yakıtı diye bilinen fuel-oil kullanılamayacak.
polis yada jandarma gerekli uyarıyı yapar
@Apu Mühendisi
bunu bilmiyorum fakat bina değil ise kaldırtmama ihtimalleri var, ayrıca muhtemelen müstakil evde oturuyor yakanlar kaldırtırlarsa nasıl ısınacak ev? Karşı tarafı da düşünmek lazım

bunu bilmiyorum fakat bina değil ise kaldırtmama ihtimalleri var, ayrıca muhtemelen müstakil evde oturuyor yakanlar kaldırtırlarsa nasıl ısınacak ev? Karşı tarafı da düşünmek lazım
Çoğu kişi bir anda çıkarıp 750tl falan veremez

Çoğu kişi bir anda çıkarıp 750tl falan veremez
birde ekstra petek alması gerekecek

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Abi ciddi ciddi tartıştığınız şey bu mu ?
salın insanları ihtiyaçtır bu ısınıyorlar durumu yoktur vs...
ayrıca kimsenin binada soba kullanacağına da inanmıyorum zaten kullandırtmazlar ve yasaktır .

bu ne abi köye gidince yolda b*k görüp bu ne medeniyetsizlik diyen sosyeteler gibi .

NightWish2434

80+ Silver
Saat 6 gibi yakmaya başlıyorlar nefes alamıyorum camı açıyorum sigara kokusundan daha berbat bi koku geliyo spor yapıcam başım dönmeye başlıyo koku yüzünden. Şikayet edilinebilir birşeymi
sizin apartmandamı yoksa yan tarafınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,376
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom