Neler Yeni

Soba dumanı ile ilgili şikayet yazılıyormu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bune olm
Mesaj otomatik birleştirildi:

belkide her yıl böyle bilemeyiz.
https://www.memurlar.net/haber/1788...odun-komur-kalorifer-yakiti-yasaklaniyor.html bu çıktı ben aratınca

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
bune olm

belkide her yıl böyle bilemeyiz.
Oğlun? araştırma yapmayı bilmiyorsun gereksiz bir şeyleri savunuyorsun düzgünce oku doğal gazlı binada soba yakmak diyor yani kapının önüne kadar doğalgaz gelmiş ama sen soba yakıyorsan bu yasak diyor. Biz neyden bahsediyoruz sen ne haberi atıyorsun.

NightWish2434

80+ Silver
hocam diyelimki 2005, ankaradaki arkadaş nasıl kaldırttı?

Oğlun? araştırma yapmayı bilmiyorsun gereksiz bir şeyleri savunuyorsun düzgünce oku doğal gazlı binada soba yakmak diyor yani kapının önüne kadar doğalgaz gelmiş ama sen soba yakıyorsan bu yasak diyor. Biz neyden bahsediyoruz sen ne haberi atıyorsun.
e be güzel kardeişm yan bina yada aynı apartmanda buadama gelmişte komşusuna mı gelmemiş??

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
o arkadaş binada oturuyordu ve kapısına kadar doğalgaz geliyordu, ayrıca Ankara'da yönetmelik var ekstradan diye biliyorum

o arkadaş binada oturuyordu ve kapısına kadar doğalgaz geliyordu, ayrıca Ankara'da yönetmelik var ekstradan diye biliyorum
binada oturuyordu ve yakan kişi aynı binadaydı*

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Arkadaşım ben arkadaşa olan zararı için bir şey demiyorum ben senin bu kaba dilini anlayamadım. Mağara adamı ne demek? Zararlı evet ama ne zararlı değil ki bu dönemde? Doğalgazın hiç mi zararı yok mesela? Bir de emin ol kimse imkanı varken soba yakmaz. Açık havada bile bu kadar rahatsızlık veriyorsa o dumanınj evin içine dolduğunu bir düşün. Evinde soba yakan birisi senin bu aşağılayıcı yorumunu görse üzülmez mi ?
Bizde soba kullanıyoruz maddi durumdan ötürü ve bu üsluba üzülmekten ziyade ülkemizde böyle insanlar olduğu için üzüldüm.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

e be güzel kardeişm yan bina yada aynı apartmanda buadama gelmişte komşusuna mı gelmemiş??
kral sokakta olsa bile abonelik açtırması 750tl civarı şimdi adamın belki durumu yok nasıl açtırsın soğukta donsunmu

ayrıca soba yakılan evede zarar veriyor, soba bazen havadan dolayı bazen başka sorunlardan dolayı tütüyor ve içerisi tamamen duman oluyor farkedilmezse bu da duvarlara işliyor koku yapıyor boyanması veya kokusunun giderilmesi gerekiyor

NightWish2434

80+ Silver
kral sokakta olsa bile abonelik açtırması 750tl civarı şimdi adamın belki durumu yok nasıl açtırsın soğukta donsunmu

ayrıca soba yakılan evede zarar veriyor, soba bazen havadan dolayı bazen başka sorunlardan dolayı tütüyor ve içerisi tamamen duman oluyor farkedilmezse bu da duvarlara işliyor koku yapıyor boyanması veya kokusunun giderilmesi gerekiyor
doğru hocam arkadaşta aktif değil daha fazla bilgi alamıyoruz. uzatmaya gerek yok.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A

Yav kardeşim bina olarak doğal gaz çekilmesi için müracaat etmemiş olabilirler onu bunu bilmem ben eğer ki bina içinde evinin girişine kadar doğal gaz borusu geliyor ve bu adam hala sobayla ısınıyorsa şikayet etsin bir daha yakamaz fakat binasında doğal gaz hattı yok iste hiçbir şey yapamaz.

NightWish2434

80+ Silver
Bizde soba kullanıyoruz maddi durumdan ötürü ve bu üsluba üzülmekten ziyade ülkemizde böyle insanlar olduğu için üzüldüm.
insanları aşağılamak gibi bir huyum yoktur hocam. demek istediğim çevresini düşünmeden kafasına göre yaşayan insanlar yakmasın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
insanları aşağılamak gibi bir huyum yoktur hocam. demek istediğim çevresini düşünmeden s***nin keyfine bakan insanlar yakmasın.
hocam öyle de anlatma biçiminiz yanlış anlaşılıyor biraz

Top Bottom