Arama sonuçları: *

1. Kıvanç🖱️

Başıma nasıl buz ugulamaliyim?

Önerilerim aynen geçerli kardeş. Ekstra alnına da koyabilirsin nemli bezlerden.
  2. Kıvanç🖱️

Başıma nasıl buz ugulamaliyim?

Kardeş geçmiş olsun. Ateşin yükseldiğinde yalnızca suyla nemlendirilmiş(sirkeli su, alkollü su vs olmayacak) birkaç tane bez al. Koltuk altlarına, kasıklara ve boynunun sağ ve sol yanlarına koy. Rahatlamazsan ılık suyla duş al. Kafana buz koyma.
  3. Kıvanç🖱️

Kepek,Egzama sorunu öneri

Muhtemelen Seboreik Dermatit'sin dostum. Dermatolojiye randevu alıp muayeneye git.
  4. Kıvanç🖱️

Dış braketini yuttum ne yapmam lazım

Yapacak bir şey yok dostum, olan olmuş. Bir yöntemle onu oradan çıkarma gibi bir işlem ya da operasyon yok. Doğal yollarla çıkmasını beklemek gerekiyor. Ama tel bir yere saplanır da orada sorun yaratırsa o zaman işte acile gitmeni gerektirir.
  5. Kıvanç🖱️

Dış braketini yuttum ne yapmam lazım

20 yıl kadar önce benim de başıma gelmişti. Hiçbir şey yapmadım, kendiliğinden terk etti ortamı :oops: Karın ağrısı vs olursa acile başvurman gerekiyor ama genelde kendiliğinden halloluyor öyle şeyler.
  6. Kıvanç🖱️

Karın ağrısı için tomografi çektirdim. Gaz olduğu söylendi.

Genel Cerrahi bakar zaten mezenter lenfadenit'e sıkıntı yok. Önerilerini harfiyen uygularsan başına büyük bi iş almamış olursun. Çok kötü bir hastalık değil. Birkaç güne rahatlarsın.
  7. Kıvanç🖱️

Karın ağrısı için tomografi çektirdim. Gaz olduğu söylendi.

Dostum karnının içindeki yağlı dokularda iltihaplanma var. Kıvrandıracak kadar şiddetli karın ağrısı yapabilir. Genellikle 2'li antibiyotik tedavisi ile düzelir.
  8. Kıvanç🖱️

Menisküs ameliyatı olan varmı

Artroskopik olacaksan nekâhât (iyileşme) süreci daha hızlı oluyor. Ameliyat nispeten teknik anlamda çok da zor sayılmıyor. Sonrasında doktorunun söylediklerini harfiyen yapman şart. Bir de rehabilitasyon süreci biraz uzun sürebiliyor. Birkaç ay sanki asla eskisi gibi olmayacakmış gibi...
  9. Kıvanç🖱️

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Fizik tedaviye direkt gidebilirsin kral. 182den randevu alman lazım sadece
  10. Kıvanç🖱️

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Ortopediden ziyade Fizik Tedaviye gidebilirsin.
  11. Kıvanç🖱️

Tırnak batması ameliyatında bayıltma

Adli süreç sonucu doktorun hatalı bulunduysa geçmiş olsun, yok o senin düşüncen ise bu özgüven nereden geliyor? Tırnak batması, kısmi ya da tam tırnak çekilmesi ile tedavi edilen bir hastalık. Küçük müdahale olarak tabir edilir. Ameliyat denmez.. Basit bir küçük müdahale için ise genel...
  12. Kıvanç🖱️

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

Hep zam haber paylaştığından oldu bunlar :ROFLMAO: İşin şakası geçmiş olsun. Grip ve Covid vakalarında kış gelmesiyle artış var. Korkulacak bir şey yok. Evde daha önce sana yazılan ateş düşürücü, ağrı kesici, anti gribal ilaçlardan varsa kullan, bol sıvı tüketimi ve dinlenme ile bir iki güne...
  13. Kıvanç🖱️

2 dişime implant yapcaklar yaptıran var mı ?

Benim diş hekimi arkadaşlar 50-55 yaş öncesinde implantı çok önermediklerini söylemişlerdi. Ben de onların dediğine uyup diğer tedavi seçeneğini seçmiştim. Ama konunun uzmanı olmadığımı belirteyim...
  14. Kıvanç🖱️

Tetanoz aşısı kaç doz

teto tek doz
  15. Kıvanç🖱️

Üst dişim diş teline değiyor

Buna yapacak bir şey yok dostum. Hastanenin yanında bile otursan hastaneye girdiğin gün yarım günün gider yaklaşık olarak... Sen her gittiğinde okula verecek bir kağıt almaya devam etmelisin.
  16. Kıvanç🖱️

Evet ileride sıkıntı çıkartabilir gerçekten de. Geçmiş olsun çok da şaapmamak lazım Ortodontik tedavi günümüzde çok yaygın artık. Dediğim gibi sorularını önceden hazırlayıp gittiğinde aklındaki soru işaretlerini giderebilirsin.
  17. Kıvanç🖱️

Kapanma kusurun olduğu için zaten ortodontik tedavi görüyorsun dostum. Muhtemelen çok normal bir şey. 1 ay sonraki randevuna, önceden soracağın soruları bir yere not ederek git, tüm sorularını sor. Ona göre tedaviye devam edip etmeyeceğine kadar verirsin. Senin tedaviyi reddetme hakkın var.
  18. Kıvanç🖱️

Doktor Çölyaktan Şüpheleniyor..

%100 çıkmayabilir, endoskopi gerekebilir. Sonuçlarını atarsın bakarız ;)
  19. Kıvanç🖱️

Doktor Çölyaktan Şüpheleniyor..

Testlerin çıksın konuşuruz istersen
  20. Kıvanç🖱️

Gözlerimden sürekli yaşlar geliyor ve gözlerim sürekli yanıyor ne yapmalıyım?

https://www.mhrs.gov.tr/ ya da 182 yi aramak suretiyle sana yakın bir hastaneden Göz Polikliniğine randevu alabilirsin. Muayene olur durumunu da böylece öğrenmiş olursun.
Top Bottom